in

Nytt horoskop

Nytt horoskop

Strul med pojkvännen, ett oväntat besök, eller en mysig romans? Vad väntar dig i julveckorna? Få svaret i Veckorevyns horoskop!

Mer

24 december – 10 januari

av Hanna Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Dessa två veckor bjuder på många roliga stunder, inte främst under de stora helgerna utan snarare runt dem. Inte för att inte julen blir mysig, men dina bästa ögonblick har inte med det traditionella firandet att göra. I stället handlar det om överraskningar och kanske om en resa.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Håll inte för hårt i traditionerna, i vissa fall kan du få ut mer av helgerna utan dem. Just i år är det kärlek och romantik som gäller. Letar du efter en ny kärlek kan Amor mycket väl slå till nu, i det sammanhanget ser nyårsafton speciellt lovande ut. 2009 får en riktigt skönt start för dig.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Stress kan verkligen sabotera dina upplevelser just nu, så se noga till att inte boka in för mycket av din tid. Särskilt julhelgen bör handla om frid och ro och inte om tusen saker som du bara måste göra. Slappnar du bara av blir de här två veckorna fina och upplevelserika.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Mysig jul och romantiskt nyår, så man kan gott säga att storhelgerna ger dig mycket i år. Dessutom blir ditt kärleksliv turbulent, spännande och minnesvärt under dessa två veckor. Visserligen blir det ganska gott om konflikter, men det finns också mycket att njuta av.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Jungfrun 24/8-23/9

jungfru

Julen riskerar att bli en enda härva av stress. Ha inte för högt ställda förväntningar och ta inte på dig ansvaret för allting. I övrigt har du två riktigt charmiga veckor framför dig. Mest handlar det om nöjen, trevliga möten med vänner och släktingar, en skön känsla av gemenskap.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Vågen 24/9-23/10

vag

Du är trött och ganska snarstucken, men julhelgen blir riktigt fin ändå och du får ett mycket romantiskt nyår. Mellan helgerna däremot blir det gott om gräl, missförstånd och trassel. Särskilt om din omgivning tror att du skall vara lika tålmodig och förstående som vanligt.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 2
tur/pengar 1

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Du har två nöjesrika och roliga veckor framför dig. Det är verkligen inte bara storhelgerna som ger utdelning utan det handlar egentligen mer om övriga dagar, som inte är lika uppbundna av förplanerade saker. Just på nyårsafton kan alkohol ställa till med oväntat mycket.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Skytten 23/11-21/12

skytt

Du satsar helst på ditt kärleksliv, och när du inte är upptagen med det handlar det om traditioner, släktband och en skön känsla av kontinuitet. Du är inte en traditionalist av naturen men just i år trivs du fint med sådana saker. Två mysiga veckor som handlar mycket om stämning.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Du satsar stenhårt på nöjen men du är effektiv i andra sammanhang också. Du har en enorm energi som sätter fart på allt och alla. Möjligen gör detta att du har lite svårt att varva ner under julen, men i övrigt finns det inga baksidor. Du får två intensiva och glamourösa veckor.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Det handlar mest om ditt kärleksliv. Kanske inte under julen, som betyder mycket för dig på andra sätt. Men resten av tiden är det romantik som gäller, och det gnistrar verkligen om dig. Om du inte har hittat rätt kärlekspartner än är det mycket möjligt att det är nu det händer.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Du gillar nöjen, glitter och glamour. En lugn och mysig julstämning är i vanliga fall det självklara valet för dig, men i år vill du satsa mer på lyx och det ljuva livet. Två spännande veckor väntar. Kanske passar du på att göra en resa eller något annat som ger skön omväxling.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Trots en hel del trassel och en alltför mager plånbok får du riktigt härliga helger. Både jul och nyår motsvarar dina förväntningar och mer därtill. Just nyårsafton kan dessutom uppnå en romantisk nivå som du kommer att minnas länge. I ljuset av detta märks trasslet knappt.

kärlek/sex
4
kul/nöjen 2
tur/pengar 1