in

Nytt horoskop

Nytt horoskop

En sommarflört, oväntade inkomster eller en spännande resa – vad väntar dig de kommande veckorna? Få svaret i Veckorevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 9 juli – 22 juli

av Hanna Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Trots att det är mitt i sommaren blir det gott om vardagar. Ibland händer det helt enkelt ingenting alls. Låt dina vänner komma med idéer så blir det mer fart, även om du inte alltid kommer att vara förtjust i resultatet. Inte sommarens bästa veckor, men rätt ont om problem.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar
3

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Kärlek, erotik och ren passion fyller dina sommardagar, för att inte tala om nätterna. Under slutet av denna period dyker det också upp möjligheter till lite skönt nöjesliv. En intressant inbjudan kan leda till mycket mer än du tror. Du lyckas också bra med det du själv arrangerar.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Du ägnar en vecka åt alla tänkbara former av nöjen, ju galnare desto bättre. Mitt i vimlet trivs du absolut bäst. Men efter en vecka är du ganska mätt, du vill sänka tempot lite och njuta av att bara vara sommarlat. Här passar det fint att göra små utflykter, hälsa på släkten, läsa böcker.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Du ägnar en vecka åt kärlek och romantik och en vecka åt nöjen. Det här är en riktigt fin del av sommaren, du njuter i fulla drag och det händer en hel del som ger tjusiga sommarminnen. Du är dessutom otroligt charmig, så det är inte särskilt svårt för dig att påverka omgivningen.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrun

Du fokuserar på vänner och släktingar, om du kommer åt. Du är ganska trött på kärleken, vet inte riktigt vad du vill få ut av den men du vet att du är missnöjd med nuläget. Alltså ägnar du dig hellre åt andra saker medan du skaffar dig lite distans. Fina veckor för en längre resa.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Vågen 24/9-23/10

vag

Visserligen blir du osams men en vän, men ni reder ut det ganska fort. Så är det med mycket just nu, problem dyker upp men de går att åtgärda. Bara kärlekslivet är obekymrat, på den fronten har du tur. Ju mer seriös du är desto mer hjälper turen till. Charmig är du dessutom.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Två riktigt fina veckor väntar om du får planera själv och din omgivning respekterar dina behov. Ibland vill du nämligen ha full fart och vara i centrum, ibland behöver du lugna, sköna stunder på egen hand. Det enda du garanterat inte trivs med just nu är jobb och slit.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Skytten 23/11-21/12

skytt

Omväxlande, det är ett bra ord som verkligen beskriver dessa veckor för din del. Romantik och konflikt, passion och tvivel i en enda röra. Vissa dagar blir underbara, andra dagar önskar du att du aldrig stigit ur sängen. Viktigt är att du undviker stress, för stress kan sabotera mycket.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Det händer inte mycket, om du inte själv knuffar på förstås. Just nu rinner sommardagarna bara förbi, utan dramatik eller knepiga val. Kärlekslivet är en smula ljummet, vännerna är upptagna på annat håll, inga oväntade öppningar som leder till nya möjligheter dyker upp. Stillsamt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Det blir lite knepigt för dig att välja. Tiden räcker inte till, antingen kärlek eller nöjen kommer i kläm om du alls ska få vardagen att fungera. Att planera väl räcker inte riktigt, för det dyker hela tiden upp nya förslag och nya saker som du vill satsa på. Du måste vara flexibel.

kärlek/sex
5
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Sommarnöjen blir det gott om. Ibland festar du mot bättre vetande. Roligt har du, men du vet att vardagen kommer i kläm och att ditt kärleksliv troligen tar ett par smällar på köpet. Har du en fast partner är risken för svartsjuka stor. Är du singel lovar du nog betydligt mer än du håller.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 4
tur/pengar 1

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Första veckan blir lite av en besvikelse, men sedan artar sig högsommaren med massor av nöjen, fina romantiska stunder och gott om energi. Extra plus för allt som rör strand- eller båtliv, oavsett om du är på resa eller kvar på hemmaplan. Det är utomhus du trivs bäst just nu.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4