in

Nytt horoskop

bild 3
Nytt horoskop 28/4

Har du ett heta, ångande och kärleksfyllda veckor att se fram emot eller lägger du allt krut på vänner och nöjen? Få svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

HOROSKOP

– ditt astro från VeckoRevyn

29 APRIL-11 MAJ

nytt horoskop

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Du hamnar i centrum hela tiden, oavsett hur du själv hade tänkt dig att det skulle bli. Fina veckor alltså för dig som gillar rampljus och uppmärksamhet, lite besvärligare för dig som inte riktigt gillar att synas. Din ekonomi förbättras också även om det kan dröja lite innan du får njuta av extraslantarna.

Kärlek/sex: 3
Kul/nöjen: 5
Tur/pengar: 5

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Våren är ljuv. Nu handlar det om sex, kärlek, kropp och njutning. Vill du komma i bättre form passar det fint att börja en seriös satsning nu, för du har gott om tid över och du är oengagerad i nöjen och jobb. Det som istället fångar din uppmärksamhet är kärleken. Det blir gott om passion.

Kärlek/sex: 5
Kul/nöjen: 2
Tur/pengar: 3

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Ditt engagemang i andra människor eller kanske i samhällsfrågor leder till helt nya möjlighter både privat och på jobbet. Just nu lönar sig mod och övertygelse, egenskaper som du har gott om. Livliga veckor med många beslut. Det enda du inte riktigt hinner med är ditt kärleksliv.

Kärlek/sex: 3
Kul/nöjen: 4
Tur/pengar: 5

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Full fart framåt är det enda som duger. Alla orkar inte med i ditt tempo, något som kan orsaka en och annan konflikt. Du blir lite besviken när vänner och kolleger helt enkelt inte vill satsa hårt nog. Försök komma ihåg att alla inte har din enorma inre energi, den är unik för ditt stjärntecken.

Kärlek/sex: 4
Kul/nöjen: 2
Tur/pengar: 2

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Du väljer bort ytliga nöjen och söker efter sådant som ger djup och mening. Du drar dig också undan från människor som inte delar din inställning. Antagligen blir det ont om nöjesliv och partyvimmel under dessa veckor, men väldigt gott om nya kunskaper och meningsfulla möten.

Kärlek/sex: 2
Kul/nöjen: 4
Tur/pengar: 5

Vågen 24/9-23/10

vagny

Romantik och kärlek är huvudämnet just nu. Möjligen slår du till och satsar på sport också. Livets övriga sidor struntar du i. Du unnar dig att vara förälskad och härligt opraktisk, tar dagen som den kommer och njuter av våren på alla upptänkliga sätt. Gott om energi och livslust.

Kärlek/sex: 5
Kul/nöjen: 3
Tur/pengar: 3

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Du är ganska trött och du blir väldigt lätt stressad. Stress leder dessutom snabbt till irritation. Vill du få två bra veckor måste du prioritera med viss bestämdhet och verkligen välja bort allt som du inte riktigt orkar med. Gör du så, så lyckas du i gengäld bra med de få saker du gör.

Kärlek/sex: 3
Kul/nöjen: 4
Tur/pengar: 2

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Mest handlar det om arbete eller studier. Trots att du har svårt men engagemanget så satsar du hårt och prioriterar bort nöjen och vänner. Frågan är dock om den här ordningen lönar sig. Egentligen skulle du få bättre fart om du unnade dig mer ledig tid, och gärna gott om frisk luft.

Kärlek/sex: 4
Kul/nöjen: 3
Tur/pengar: 3

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Förmodligen händer det inte särskilt mycket, och det behövs inte heller. Du kopplar av och njuter av våren utan att behöva fylla dagarna med aktiviteter och beslut. Det ligger en stor njutning bara i att låta dagarna passeraförbi utan prestationskrav. Och framgång får du ändå.

Kärlek/sex: 3
Kul/nöjen: 4
Tur/pengar: 5

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Du låter fina mest kreativa sidor styra. Vissa blir imponerade men du har också en del människor i din omgivning som inte klarar av dina originella metoder. Därför är konfliktrisken ganska stor just nu men det blir trots det två spännande vårveckor med gott omnya tankar.

Kärlek/sex: 5
Kul/nöjen: 1
Tur/pengar: 2

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

På kärleksfronten blir det en del bekymmer. Bland annat kan svartsjuka vara ett problem. Men i övrigt har du två trevliga veckor framför dig. Du har en enorm förmåga att charma och övertyga just nu, något som kommer väl till pass i alla möjliga sammanhang.

Kärlek/sex: 1
Kul/nöjen: 4
Tur/pengar: 4

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Allting praktiskt tar oändligt lång tid att genomföra. Men det kan bli väldigt bra till slut, så en helt hopplös period för nya projekt är detta ändå inte. På kärleksfronten däremot går alltid lätt, ledigt och fort. Letar du efter en ny kärlek finns det inte bara en tänkbar partner utan flera.

Kärlek/sex: 4
Kul/nöjen: 3
Tur/pengar: 4