in

Nytt horoskop

astrodragarenyaste
Nytt horoskop

En het romans, ett nytt jobb eller en spännande vänskap? Vad väntar dig de kommande veckorna? Få svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 26 november – 9 december

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Plötsligt handlar allt om framtiden och ingenting om nuet. Du planerar, ordnar och funderar medan dagarna bara rinner förbi. Du har dessutom ont om energi så du orkar inte riktigt sparka igång något just nu. Att dina vänner ber dig om hjälp med saker gör det inte lättare för dig.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 1

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Totalt kaos förvandlar din vardag till ett rörigt äventyr. Ingenting går som planerat och ibland är det riktigt irriterande. Andra gånger är det helt enkelt sanslöst roligt. Dessa två veckor bjuder på passion, oväntade förslag, nya projekt, slumpmässiga möten och överraskningar.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Två arbetsveckor väntar. Du har massor av småsaker att ta tag i och det gör att ingenting spännande händer. Vardag följer vardag och även kärlekslivet bli ljummet, du orkar inte knuffa igång det eftersom du egentligen har tankarna på annat. Ingen dramatik alls just nu.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Två spännande veckor väntar. Du har tur i många olika sammanhang och det kan du utnyttja för att förnya dig lite. På kärleksfronten blir det gott om erotik. Du är väldigt fysisk just nu så det passar dig bra. Du festar förmodligen en hel del också. Du vill gärna träffa nya människor.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Du är hjälpsam av naturen och just nu ställer det till problem för dig. Du ägnar mer tid åt att hjälpa andra än åt att fundera över egna saker. Du hinner inte med kärleksliv, karriär, känslor, kropp. Allt det här hamnar åt sidan eftersom du verkligen vill reda ut andras bekymmer.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vagny

Fest, glamour, sex och vinterkärlek i en enda salig blandning ger dig två härliga veckor. På jobbet går det också bra. Din charm löser många problem och att du dessutom är känd för att vara lätt att komma överens med hjälper också till. Glöm inte vitaminer, de behövs i det här tempot.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Dags för praktiska beslut och praktiska förändringar. Det handlar om din bostad, dina besparingar, dina inbokade aktiviteter. Känslor, sex och kärlek får vänta till en annan gång. Just ju är det läge att vara riktigt jordnära och fokusera på allt som går att organisera och ordna.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 1

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Fenomenala vinterveckor väntar. Nu passar nöjen, äventyr, sport, allt som ger omväxling och en känsla av nya vidder. Du har också en förmåga att göra ett starkt första intryck, något som lönar sig om du går på intervjuer eller söker efter nya vänner. Tur i kärlek sätter pricken över i.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 5

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Slappna av och njut av att ingenting händer. Just nu regerar vardagen, det blir inga dramatiska förändringar eller utspel av något slag. Du ägnar dig åt rutinuppgifter och småsaker. Det kan vara lite enformigt men det ger dig tid att landa och känna efter hur du vill ha det framöver.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Stress kan sabotera för dig, så glöm inte att koppla av och sänka tempot då och då. Det blir gott om nöjesliv, upplevelser av olika slag och romantiska möjligheter under dessa vinterveckor och då är det desto viktigare att du reserverar lite tid för dig själv också. Du behöver lugn.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Ibland leder trassel till mer trassel. Du har ingen vind i seglen och ju mer du anstränger dig desto värre blir det förmodligen. Försök sänka tempot och ta en sak i taget, och be andra om goda råd om du kör fast. Det mesta går att lösa men det kommer att ta lite tid och tålamod.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Satsa hårt. Ju mer energi du lägger ner desto större framgång kan du räkna med. Det gäller i kärlekslivet, på jobbet, bland vänner. Det är när du tar i allt du kan som det verkligen händer saker. För all del, en del människor kanske tycker att du kör över dem. Men de kommer över det.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 5