in

Nytt horoskop

Nytt horoskop

En härlig flirt, förändring på jobbet eller en spännande resa – vad väntar dig de kommande veckorna? Få svaret i Veckorevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 5 mars – 18 mars

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Två riktigt fina veckor för nöjen, glitter och partyliv ligger framför dig. Passa på att slappna av lite och unna dig att njuta av feststämningen. Kanske kan en resa utgöra pricken över i:et. Du träffar också en hel del intressanta människor. Vissa kan med tiden bli dina nära vänner.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 1

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Kärlekslivet fungerar bra men vissa andra relationer krånglar. Du drabbas av griniga släktingar, sura grannar och vänner med orimliga krav. Det känns dystert vissa dagar men oftast lyckas du hålla fast vid en positiv och problemlösande inställning, trots allt tjafs.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 2
tur/pengar 5

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Din ekonomi utvecklas åt rätt håll och du kan dessutom göra flera fina fynd, särskilt om du är ute efter lite dyrare saker. Men mest handlar det ändå om nöjen och vänner. Du är sällskaplig och riktigt sugen på nya upplevelser. Kanske passar du på att förnya din stil en smula också.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Rent praktiskt känner du dig ganska stressad. Du har för mycket att göra och dessutom dyker det ideligen upp knepiga valsituationer av olika slag. Ditt kärleksliv fungerar bra ändå och ger dig lite andrum, men övriga relationer hinner du inte med. Dina vänner är ganska förstående.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Jungfrun 24/8-23/9

jungfru

Det blir dina val som avgör. Antingen har du två vilda veckor framför dig med fulla av impulsivitet och spontana infall. Eller också låter du vardagen regera och då händer ingenting speciellt. Det är tråkigare men ger dig chansen att hinna med alla småsaker som blivit liggande.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vag

Det är tur att du har gott om energi och framåtanda just nu, för det behövs. Du har mycket att göra på jobbet och privat dyker det också upp nya saker att ta tag i hela tiden. Samtidigt är ditt kärleksliv inne i en turbulent period, vissa dagar är underbara och andra är raka motsatsen.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Du känner dig en smula hängig och du längtar efter att våren ska komma igång på allvar. För att få lite mer fart på tillvaron satsar du på nöjen och vänner. Det är en god idé, allt som får dig att slappna av och skratta hjälper dig att hitta nya krafter. Sena nätter lönar sig just nu.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 1

Skytten 23/11-21/12

skytt

Full fart på alla plan. Du gör ingenting halvhjärtat, så fort du blir inblandad är det högsta tempo som gäller. Vissa vänner uppskattar inte det här, de kan känna sig överkörda eller helt enkelt bortglömda. Trots kritiken är du själv mycket nöjd med både din insats och dina resultat.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 2
tur/pengar 4

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Just nu handlar det mycket om pengar och prylar. Du satsar hårt på livets mer materiella sidor och det lönar sig – du kan både krympa dina utgifter och förbättra dina inkomster. Även när du shoppar gör du fynd. Mer känslomässiga frågor får vänta till en annan gång. Ont om romantik.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Du är oerhört energisk, idérik och kreativ. Just nu kan du åstadkomma nästan vad som helst, och du har medvind i alla sammanhang som rör karriär eller studier. Dessutom är din ekonomi på väg åt rätt håll och du kan börja fundera på lite dyrare saker som du vill investera i, framöver.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Två fina veckor för nöjen och äventyr väntar. Det är dessutom precis vad du behöver för att känna att livet har den rätta kvalitén. Du vill träffa folk, ha roligt, uppleva nya saker. En resa skulle sitta fint, du trivs allra bäst i exotiska miljöer. På hemmaplan lockar allt som är tjusigt.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Du tar din karriär på stort allvar och i det sammanhanget letar du efter mer kreativt utrymme. Det är viktigt för dig att det är du som skapar din framtid, att det inte bara handlar om omständigheter och slump. I övrigt handlar det mycket om kärlek och relationer just nu.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4