in

Nytt horoskop

Nytt horoskop

2009 har dragit igång med dunder och brak. Vad väntar dig de kommande veckorna? Få svaret i Veckorevyns horoskop.  

Mer

1 januari – 21 januari

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Dessa två veckor för med sig både sol och skugga. På kärleksfronten är det riktigt vackert väder, du har tur helt enkelt och det blir gott om härligt romantiska stunder. Du känner dig verkligen uppskattad. Samtidigt krånglar andra relationer. Du riskerar att bli osams med en kollega.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 1
tur/pengar 2

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Du är väldigt upptagen just nu. Det händer spännande saker med din karriär, på den fronten kan 2009 innebära en tjusig nystart. Dessutom har du en del familjeaffärer att ta tag i. Det här går ut över ditt kärleksliv, du hinner inte med att vara romantisk och kanske blir någon besviken.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Det nya året för med sig en hel del positiva förändringar. Majoriteten av dessa berör ditt kärleksliv, det kan handla om större närhet, mer romantik eller helt enkelt bättre sex. Nöjen hinner du inte med i någon större utsträckning just nu, kärleken stjäl så mycket av din tid.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Det händer väldigt mycket nu, och det rör sig dessutom om stora förändringar och inte småsaker. Du kanske byter jobb, flyttar eller får en ny familjemedlem. Du hinner knappt med dina egna funderingar och känslor, och vardagen lyser med sin frånvaro. Spännande, men jobbigt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrun

Det nya året börjar med ett turbulent och spännande kärleksliv för din del. Mycket annat hinner du inte med, känslostormarna tar överhanden. Vissa dagar blir helt underbara, andra önskar du att du stannat i sängen. En sak det blir mycket gott om är mariga val.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3
 

Vågen 24/9-23/10

vag

Det kan vara lite si och så med din hälsa, och du blir väldigt lätt trött. I övrigt är det två fina vinterveckor som väntar dig. Det ser ljust ut för din karriär och det ser ännu bättre ut på familjefronten. Gammalt groll kan gå att lösa, nya band kan knytas. Många mysiga stunder.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

För dig handlar det om kärlek och sex just nu. Du kan verkligen få fart på ditt kärleksliv, oavsett om du är singel eller har en fast partner. Det beror dels på att du är osedvanligt attraktiv just nu, dels på att du helt enkelt har tur. Heta vinternätter väntar.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 2
tur/pengar 1

Skytten 23/11-21/12

skytt

Nya möjligheter öppnar sig för dig på jobbet. Kanske är det ett helt nytt arbete eller en intressant utbildning det handlar om. Det ger i varje fall en fin start åt 2009. I övrigt trivs du bäst tillsammans med riktigt nära vänner just nu. Du känner dig en smula nostalgisk och fundersam.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Du är flirtig, sexig, framåt. Just nu kan du verkligen få fart på ditt kärleksliv, i synnerhet om du är singel. Har du en partner är det bäst att denne fokuserar på dig, annars känns kanske gräset grönare på andra sidan staketet. Det här är för övrigt också bra veckor för sport och motion.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Både nya och gamla idéer kan visa sig riktigt lönsamma nu. Under dessa veckor kan du klättra rejält på karriärstegen, och du kan också med viss lätthet förbättra din ekonomi. I övrigt handlar det mest om släktskap och om vänner som du har känt länge. Gott om gamla minnen.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Kärlek och sex står i centrum, allt annat får vänta. Du vill förbättra och utveckla ditt kärleksliv på alla sätt och du har en tydlig bild av hur det skall gå till. Att du dessutom har turen på din sida skadar inte. Räkna med passion, romantik och gemenskap i en skön blandning.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Du sänker tempot betydligt, särskilt privat. På jobbet kan du däremot ta ett par steg framåt med hjälp av en smart idé. Men privat vill du ha tid att tänka efter, att faktiskt planera hur du vill att ditt liv skall se ut framöver. Du trivs inte med spontana infall eller överraskningar just nu.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4