in

Nytt horoskop

bild 9
Nytt horoskop

Har du ett heta, ångande och kärleksfyllda veckor att se fram emot eller lägger du allt krut på karriären? Få svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 18 – 31 mars

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Förmodligen händer det ingenting alls. Ibland tar livet en liten paus helt enkelt. Du passar på att få småsaker gjorda och att tänka igenom saker som du vill genomföra framöver. Lite långtråkigt kanske men samtidigt rätt så nyttigt att slippa stress och nya idéer ett litet tag.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Två härliga veckor väntar. Du har vårkänslor och satsar gärna på en flirt eller på ren romantik. Dessutom finns det nöjen som lockar och det är en bra period även för dig som vill resa. Några hinder dyker egentligen inte upp, även om arbetslivet kan kännas segt och ansträngande.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Du är ambitiös och vet vad du vill ha, men just nu är ödet inte det minsta generöst. Ha tålamod, uppförsbacken du befinner dig i är väldigt tillfällig. Och många av de konflikter som du hamnar i är av det slaget att de försvinner av sig själva efter ett tag, om du bara låter saker bero.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 1
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Spännande veckor med härlig vårkänsla. Ju mer du satsar framåt desto mer fart och fläkt blir det. Vill du ha det lite lugnare behöver du bara sänka ribban, omgivningen följer efter och gör som du gör. Gott om chanser på kärleksfronten, gott om nöjen, och rätt bra medvind i karriären.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Det lönar sig att tänka framåt, bland annat eftersom det händer rätt så lite just nu. Skall du få fart på något över huvud taget så måste du ta i. Kärleken känns ljummen, dina vänner har ingen riktig lust att satsa på någonting, och rent praktiskt blir det väldigt gott om förseningar.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vagny

Du har roligt men det kan störa dig lite att du inte har kontrollen. Nu händer det överraskande saker hela tiden, du får helt otippade förslag och det blir hyfsat omöjligt att planera och genomföra saker utan att vara riktigt flexibel. Underhållande men som sagt även ansträngande.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 2

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Två veckor som domineras av vardagsliv, arbete och praktiska planer. Vill du ha mer glitter och fart måste du både planera och dra igång allting själv, annars händer helt enkelt ingenting. Men två vardagsveckor kan förstås ha sina fördelar, du kan komma ikapp med småsaker till exempel.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 1

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Avkopplande och roliga veckor som inte direkt handlar om livets allvar. Istället är det läge för party, äventyr, resor, intensiva möten och kanske en nytändning på kärleksfronten när du ändå är igång. Du har vårkänslor och tvekar inte att använda dem. Högt tempo och sanslösa upplevelser.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Inte dina bästa veckor direkt. Framför allt relationer och känslomässiga band trasslar, och det finns en risk att det blir riktigt gott om gräl. Du hanterar detta rätt så bra men det är onekligen trist. En tröst i sammanhanget är att du för det mesta vinner konflikterna som du hamnar i.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 1
tur/pengar 2

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Två härliga vårveckor väntar. Vädret behöver inte vara strålande, du har vårsol inom dig och njuter hejdlöst av spännande nöjesliv, nya bekantskaper och ett flirtigt, lättsamt kärleksliv. Det enda du behöver se upp med är stress, för det tål du dåligt. Särskilt om du föddes i januari.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Du fokuserar på praktiska saker. Nu handlar det om pengar, prylar, bostad och jobb. Du förändrar och ordnar, är effektiv som bara den och trivs med det du åstadkommer. Du är väldigt upptagen, så det blir ganska ont om nöjesliv och även kärleken går på sparlåga ett tag.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Två fantastiska veckor väntar dig. Turen är med dig på alla upptänkliga sätt, nu fungerar kärlek, nöjen, ekonomi och affärer precis som det skall. Det enda som inte direkt känns inspirerande är din karriär, du känner att du behöver en nystart men du vet inte vad du skall satsa på.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 5
tur/pengar 5