in

Nytt horoskop

bild 7
Nytt horoskop

En het höstromans, ett nytt jobb eller en spännande vänskap? Vad väntar dig de kommande veckorna? Får svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

Gäller perioden 29 oktober till 11 november

astrodragarenyaste

av Hanna Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Vardagen känns seg och allt annat än inspirerande. Här krävs det omväxling, annars kan du räkna med två långtråkiga veckor. Se dig om efter originella nöjen eller kanske en oplanerad resa, något som bryter av mot monotonin och allt det invanda. Ett äventyr är vad du behöver just nu.

sex/kärlek 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 1

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Gillar du sport har du två fina veckor framför dig. I övrigt handlar det nästan bara om kärlek och sex just nu. Särskilt sexlivet är viktigt, du behöver beröring och njutning helt enkelt. Du mår också bra av att skämma bort dig själv med små lyxiga detaljer, inte minst i form av god mat.

sex/kärlek 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Runt dig händer det saker hela tiden. Du är ambitiös och letar efter nya spännande projekt att utveckla. Ingen utmaning är för stor. Den här inställningen gynnar din ekonomi och din karriär, men kärlekslivet kan bli en smula lidande eftersom dygnet trots allt bara har 24 timmar.

sex/kärlek 2
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Du har gott om energi, inspiration och kreativitet. Du kommer till din rätt när du får skapa, leda och organisera. Ingen uppgift är för krånglig, du har visioner och vet hur du skall göra för att förvandla dem till verklighet. Bra veckor för det mesta utom resor. Du trivs på hemmaplan.

sex/kärlek 4
kul/nöjen 1
tur/pengar 5

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Lite glamour förvandlar dessa veckor till en upplevelse. Nu passar det fint med en resa, nöjesliv, nattliga eskapader och glada fester. Du trivs bäst mitt i vimlet och du gör dessutom ett gott första intryck, så dina möjligheter att knyta nya kontakter är synnerligen goda.

sex/kärlek 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Vågen 24/9-23/10

vagny

Mest handlar det om kärlek och sex. Just nu känner du dig verkligen uppskattad, och du är dessutom pigg på att visa andra vad du känner. På det erotiska planet vill du gärna testa något nytt. En ny partner kan locka, har du redan en du trivs med vill du öka glöden mellan er.

sex/kärlek 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Egentligen känner du dig ganska trött och framför allt yrkeslivet känns ansträngande. Men nu dyker det trots tröttheten upp nöjen som lockar. Kanske rör det sig om nöjesliv och vimmel, kanske handlar det om en oväntad möjlighet att resa till något ställe med mer värme och sol.

sex/kärlek 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 1

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Två fina veckor för dig som är singel. Just nu är ditt kärleksliv rena smörgåsbordet. Det finns helt enkelt massor av möjligheter. Har du redan en fast partner satsar du istället på någon hobby, och du passar dessutom på att förändra din bostad. Det ger dig en riktig nytändning.

sex/kärlek 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Kärleken krånglar men tack och lov finns det andra saker som fungerar desto bättre. Tillsammans med dina vänner kan du njuta av livet. Humor, glada skratt och gärna lite miljöombyte gör att du blir på riktigt gott humör och med lätthet tacklar dina problem och bekymmer.

sex/kärlek 1
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Vissa saker fungerar strålande, andra ger dig ideligen nya problem. Just nu är dina släktrelationer den största källan till trassel, medan ditt kärleksliv däremot är ljuvligt och utvecklas åt precis rätt håll. Du känner också att du är beredd att ta nya djärva steg mycket snart.

sex/kärlek
5
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Du ägnar en hel del tid åt nöjen. En större fest eller några trevliga kvällar tillsammans med goda vänner är precis vad du behöver. Glitter och glamour tar udden av vardagsproblemen och inspirerar till smarta lösningar. Dessutom blir du på gott humör av lite lyx och elegans.

sex/kärlek 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Du är inte rädd för att visa vad du känner, och du har inget emot att ta första steget. Två intensiva veckor väntar, med massor av romantik. Att du ändrar dig ganska ofta minskar inte spänningen. Du håller omgivningen på halster och chansar dig fram.

sex/kärlek 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4