in

Nytt horoskop

Veckorevyns horoskop

Förändringar på jobbet, ett oväntad resa, eller en vinterromans? Vad väntar dig de kommande veckorna? Få svaret i Veckorevyns horoskop!

Mer

11 december – 22 december

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

Oxen 21/4-21/5

Kärlekstrassel tar ner helhetsintrycket men egentligen har du två fina veckor framför dig. Det lönar sig att fokusera på shopping, nöjen, vänner och kanske en resa. Kärleken däremot ger dig mest problem och det kan vara smart att helt enkelt undvika att tackla dessa just nu.

kärlek/sex 1
kul/nöjen
5
tur/pengar
3

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Två härligt romantiska vinterveckor väntar, men skall du kunna njuta måste du undvika stress och jäkt. Fastnar du i julhetsen kommer kärleken av sig och du går troligen miste om många mysiga och sexiga möjligheter. Sänk tempot med andra ord och unna dig att skjuta upp saker.

kärlek/sex 5
kul/nöjen
3
tur/pengar
3

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Du spurtar fram mot julhelgen, både privat och på jobbet. Omgivningen kan bli ganska irriterad eftersom du inte är särskilt lyhörd för andras behov just nu. Rätt ofta bortser du från egna behov också, det kan till exempel bli lite väl snålt med sömntimmar. Roligt, men inte så nyttigt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen
4
tur/pengar
3

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Du tänker mest på ditt kärleksliv och inte särskilt mycket på andra saker som till exempel ditt jobb eller den analkande julhelgen. Kärleken ger dig huvudbry, dina egna känslor är svåra att begripa och skiftar dessutom från dag till dag. Gott om passion, svartsjuka, trassel och erotik.

kärlek/sex 4
kul/nöjen
3
tur/pengar 
5

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrun

Du har mycket att göra. Samarbete gör det lättare, även shopping blir mer lyckad i rätt sällskap. Ibland behöver du goda råd även om du drar dig för att be andra om hjälp eller stöd. I stort sett två roliga veckor men du kommer att vara upptagen upp över öronen mesta tiden.

kärlek/sex 3
kul/nöjen
5
tur/pengar
3

Vågen 24/9-23/10

vag

Den här delen av december bjuder på romantik, minnesvärda ögonblick och insikter. Det mesta rör sig kring ditt kärleksliv, vilket är väldigt givande och fungerar utmärkt. Andra relationer kan däremot krångla, vissa vänner kanske tycker att du glömmer bort dem för ofta.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 
2
tur/pengar
4

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Två härligat roliga vinterveckor väntar. Du har turen med dig så fort det handlar om pengar, affärer eller shopping, så i år blir det lätt att hitta rätt klappar till rätt pris. På kärleksfronten däremot gnisslar det en del, småsaker kan bli till storgräl. Är du singel har du ingen tur nu.

kärlek/sex 1
kul/nöjen
4
tur/pengar
4

Skytten 23/11-21/12

skytt

Din shopping inför julen blir lyckad och du hittar saker både till dig själv och till andra. Detta utan att plånboken känns alltför mager, dessutom. Samtidigt har du tur i kärlek och framför allt finns det fina möjligheter för dig som letar efter något nytt, passionerat och spännande.

kärlek/sex 4
kul/nöjen
3
tur/pengar
5

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Två glittrande nöjesveckor väntar. Passar du på att göra en resa nu så blir den full av upplevelser. Stannar du på hemmaplan så lockar fester, glamour och allt som är roligt. Ditt kärleksliv är rätt problemfritt men du engagerar dig mer i andra saker så det blir ont om rosa moln.

kärlek/sex 3
kul/nöjen
5
tur/pengar
3

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Just nu handlar det om kärlek, kärlek och kärlek. Du skjuter upp allt annat, inte ens julstämningen fångar ditt intresse i år. Att du har turen med dig så fort det rör romantik gör förstås inte saken sämre. Du har sällan varit så sensuell och så charmig som du är just nu.

kärlek/sex 5
kul/nöjen
3
tur/pengar
5

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Du har lite ont om ork men det hindrar dig inte från att satsa stenhårt på nöjen, äventyr och shopping. Inte en lugn stund blir det efter Lucia, du har helt enkelt inga bromsar. Du är så upptagen att du inte hinner med någon romantik men det är inget du tänker särskilt på.

kärlek/sex 3
kul/nöjen
4
tur/pengar
1

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Även om du har gott om energi kan en alltför stressig tillvaro sabotera ditt humör rejält. Boka inte in för mycket utan lämna lite utrymme för improvisationer, så får du två betydligt mer givande vinterveckor. Bland annat ger det ditt kärleksliv större möjlighet att gnistra till.

kärlek/sex 4
kul/nöjen
2
tur/pengar
4