in

Nytt horoskop!

bild 20
Nytt horoskop 26/5

Har du ett heta, ångande och kärleksfyllda veckor att se fram emot eller lägger du allt krut på vänner och nöjen? Få svaret i VeckoRevyns horoskop!

Mer

27 MAJ-9 JUNI

nytt horoskop

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Nöjen och äventyr lockar. Du vill ha roligt, träffa folk, knyta nya kontakter och upptäcka nya saker. Vardagen roar dig inte alls och du undviker gamla vanor så gott du kan. Nytt och spännande skall det vara för att fånga ditt intresse. Din charm öppnar dessutom nya dörrar för dig.

kärlek/sex:  4
kul/nöjen: 5
tur/pengar: 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Större delen av tiden hamnar du mellan alternativen så att ingenting egentligen händer. Medan du funderar på vad du skall satsa på så rinner många flyktiga tillfällen ut i sanden. Trist på sätt och vis, men samtidigt mår du bra av lite lugn och ro. Du reder ut något som gnagt dig länge.

kärlek/sex: 3
kul/nöjen: 3
tur/pengar: 3

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Kärlek och romantik är vad det handlar om. Sällan har du varit så charmig, så övertygande, så attraktiv. Du är dessutom riktigt sugen på passion och lusta, så det finns ingenting du hellre satsar på än kärlek. Nu tar förmodligen ett förhållande fart på allvar, antingen ett nytt eller ett gammalt.

kärlek/sex: 5
kul/nöjen: 4
tur/pengar: 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Härlig årstid. Du vill njuta utan stress och därför drar du ner på nöjen, umgängesliv och ambitioner. Just nu trivs du bra med att bara vara utomhus så fort vädret är fint. Gärna på egen hand, eller tillsammans med familjemedlemmar. Dramatik och känslostormar kan vänta till en annan vecka.

kärlek/sex:  3
kul/nöjen: 1
tur/pengar: 3

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Gott om nöjen, gott om chanser till äkta romantik i stor stil. Ditt största problem blir nog att välja vad du skall prioritera, för du har inte ens chans att hinna med alla tänkbara trevliga aktiviteter. Troligen drar du ner lite på kärleksfronten för att istället knyta roliga nya kontakter.

 

kärlek/sex: 4
kul/nöjen: 5
tur/pengar: 4

Vågen 24/9-23/10

vagny

Kärleksbekymmer kommer i vägen för många av de saker som du egentligen ville ägna dig åt. Kanske är det omtanke det handlar om; din älskling kanske är i färd med att fatta ett beslut som du är säker på är skadligt. I varje fall blir det komplicerat och risken för gräl är större än vanligt.

kärlek/sex:  1
kul/nöjen: 4
tur/pengar: 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Två härliga veckor väntar. Dina vänner kommer med massor av spännande idéer och originella förslag, och själv är du mycket duktig på att hitta nya och intressanta saker att testa. Både på jobbet och privat visar du upp dina kreativa sidor på ett bra sätt. Du har tur i kärlek också.

sex/kärlek: 5
kul/nöjen: 4
tur/pengar: 3

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Sport och tävlingsmoment av olika slag kan få fart på dig och inspirera till nya projekt. I övrigt händer det inte mycket, du går i väntans tider och har massor av planer men de rör inte just den här perioden utan istället saker som kommer att hända längre fram. En smula långtråkigt.

kärlek/sex: 3
kul/nöjen: 3
tur/pengar: 4

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Kärleken kan hetta till och bli det du fokuserar på, men det som lockar dig mest är egentligen nöjen. Du vill resa eller söka efter nya intressen, omväxling är viktigt för dig och du känner dig redo för nya utmaningar. Två underhållande veckor som kan bli lärorika och inte bara roliga.

kärlek/sex: 4
kul/nöjen: 5
tur/pengar: 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Småsaker har en förmåga att komma åt dig och du känner dig ofta stressad. Knepigast blir det om du har vänner som ber dig om hjälp med olika saker, du vill inte säga nej eller vara ovänlig men du har verkligen ingen lust att hjälpa till heller. Att kompromissa blir ganska svårt.

kärlek/sex: 3
kul/nöjen: 2
tur/pengar: 2

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Två härligt flirtiga veckor väntar. Du har lätt för att knyta nya kontakter, något som är till stor hjälp om du vill satsa på ett nytt förhållande. Det underlättar också för dig som känner att det vore trevligt med fler vänner. Du är helt enkelt charmig och du drar hela tiden blickarna till dig.

kärlek/sex: 5
kul/nöjen: 4
tur/pengar: 4

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Håll båda fötterna på jorden så lyckas du med det mesta. Här gäller det att vara praktisk. Följer du ditt hjärta snarare än förnuftet så hopar sig problemen. Väljer du att vara saklig blir det visserligen ont om romantik men du slipper onödigt kärlekstrassel och flera andra bekymmer.

kärlek/sex: 1
kul/nöjen: 3
tur/pengar: 3