in

Nytt horoskop

bild 1
Nytt horoskop

Vad väntar dig de två kommande veckorna? Får svaret i VeckoRevyns nya horoskop!

Mer

Gäller för perioden 18 februari – 3 mars

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell 

Oxen 21/4-21/5

Onekligen har du varit mer energisk än du är nu, och det märker säkert dina vänner eftersom du ovanligt ofta tackar nej till nöjen och andra förslag. Du satsar hellre den energi du har på ditt kärleksliv och möjligen också på ett litet fåtal riktigt nära vänner. Övrigt får vackert vänta.

kärlek/sex 4
kul/nöjen
1
tur/pengar
2

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Många roliga saker händer men du är ovanligt benägen att räkna motgångarna och ignorera de gånger du lyckas och får som du vill. Dina vänner försöker visa på livets ljusa sidor och ge dig en mer positiv attityd, och ibland går det. Andra gånger envisas du med att måla allt i svart.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Kärlek och romantik fyller dina veckor och ger dig rena rama vårkänslorna. Var du inte förälskad innan så blir du det nu. Hade du redan en älskling i ditt liv, då är det bäst att älsklingen ägnar sig åt dig en hel del för annars blir du bra frestad att se dig om efter en ny.

kärlek/sex 5
kul/nöjen
3
tur/pengar
3

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Lite väl högt tempo och lite väl många förslag som dyker upp samtidigt gör att du känner dig en smula stressad. Det gör också att du inte hinner med ditt kärleksliv, men har du en fast partner är denne troligen förstående. Det är ju faktiskt inte ofta du är så här enormt upptagen.

kärlek/sex 3
kul/nöjen
4
tur/pengar
5

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

Du svävar mellan himmel och helvete i två veckor. Det är kärleken det handlar om. På den fronten ställs du inför det enda knepiga valet efter det andra, och som om inte det var tillräckligt så måste du också tampas med egna känslor som svajar än hit, än dit. Hett men svårt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen
3
tur/pengar
3

Vågen 24/9-23/10

vagny

Ganska gott om nöjen och i viss mån gott om pengar, men i stort sett blir detta en mellanperiod för din del. Det mesta som händer är roligt men inte så viktigt och du får gott om tid över för egna intressen. Det behöver du, så bristen på dramatik är inget att beklaga sig över.

Kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Vissa vänner blandar in dig i allt möjligt utan att fråga dig först, och den ovanan leder till bråk. I övrigt blir detta dock två trevliga veckor. Bäst fungerar kärleken, på den fronten lyckas du bra oavsett om du anstränger dig eller ej. Gott om sköna stunder och riktigt ont om problem.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 2
tur/pengar 1

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Två givande veckor med god chans till extra slantar, en resa, roliga inbjudningar och spännande förslag. Det är egentligen bara kärlekslivet som gnisslar lite, på den fronten tycker du att det ställs på tok för många krav på dig. Utklarande samtal förvandlas snabbt till gräl.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Du ger ditt kärleksliv så mycket utrymme som möjligt. Just nu kan en flirt leda väldigt långt, om du längtar efter en spännande kärlekshistoria är det nu du skall satsa. Och för dig som är singel är det bland vänner eller vänners vänner som du kan göra de riktiga fynden just nu.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Det handlar nästan enbart om nöjen även om du kan göra en del fina affärer också. Men det viktigaste för dig just nu är att fylla livet med innehåll och intressanta händelser. Du strävar efter det nya och intensiva. En nöjesresa kan ge dig allt det du letar efter. Du vill vidga dina vyer.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 4

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Kärlek och personutveckling är temat för dessa veckor. På kärleksfronten är det gott om rosa moln, du har helt enkelt tur och det kommer att hända mycket som du kan njuta av. Din inre utveckling kommer sig till viss del just av detta, för du lär dig en hel del om vad du behöver.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Väduren 21/3-20/4

vadurny

Nu har du möjlighet att tänka igenom saker noga innan du väljer väg. Kanske är det dags för ett nytt steg i din karriär eller för en helt ny satsning. Även dina relationer tål en granskning, det kan vara stora beslut på väg och dessa blir både lättare och roligare om du har funderat lite i förväg.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4