in

Nu går solen in i Skytten – så påverkas du

Nu går solen in i Skyttens tecken
Källa: Nacho Rochon / Unsplash

Den 22 november går solen in i Skyttens tecken och stannar där till den 21 december. Men vad innebär det för dig? Mer

Ni kan andas ut, Scorpio season är över! Om förra månaden präglades av starka känslor och en mörk energi som kanske fick en del av oss att ifrågasätta meningen med livet, kommer den närmsta tiden bli lite mer spontan, flirtig och äventyrlig. Nu när solen, den 22 november, går in i Skyttens tecken kan vi alla vänta oss en lite mer utforskande period.

– Det blir en väldigt optimistisk tid, säger VeckoRevyns astrolog Molly Lundgren.

Skytten är lite av en sökare och det är något som kommer att färga av sig på andra stjärntecken. Det kommer finnas tid för självreflektion och i en intervju med Refinery29 säger astrologen Narayana Montúfar att den här perioden är ett bra tillfälle för oss alla att dela med oss av våra övertygelser och att säga till personer i vår närhet vad vi egentligen tycker.

Nu går solen in i skyttens tecken
Källa: M N / Unsplash

Inspireras av Skyttens sociala egenskaper

Är det några som vet hur man lever i nuet är det personer födda i Skyttens tecken. De är även utåtriktade och sociala varsel och deras egenskaper är några vi alla borde inspireras av under de kommande veckorna. Funderar du på att bjuda över alla dina vänner till en stor… tidig julfest kanske? Då är det här en perfekt tid!

För första gången på 12 år kommer planeten Jupiter, samma planet som styr Skytten, dessutom flytta in i Stenbocken den 2 december. Kombinationen av dessa två arbetsamma stjärntecken gör den här perioden perfekt för dig som vill uppnå ett specifikt mål.

– Om du har ett tydligt mål, gör upp en plan och arbetar hårt kommer du med stor sannolikhet uppnå det du vill!, säger Narayana Montúfar till Refinery29.