in

Månadens horoskop: mars

månadens horoskop mars
Rodrigo Borges / Unsplash

Mars månad är för många stjärntecken fylld av drömmar, nya ideér och möjligheter. Vad väntar dig i mars? Läs ditt horoskop för månaden här! Mer

Mars månad blir händelserik för alla stjärntecken. Våren är på ingång och femte mars inträder Merkurius retrogard i fiskarnas tecken. Det pågår fram till 28 mars och det finns därför risk för att mars månad blir något omtumlande för oss alla.

Det som sker med merkurius, som är kommunikationens planet, gör att vi kan känna ett stort behov av att analysera, leta sanningar inom oss själva och ifrågasätta våra val. Försök därför att ta det lugnt. Fatta inga snabba beslut och låt tiden ha sin gång, men som alltid: var inte rädd för att känna och tänka efter.

Nyfiken på just ditt stjärnteckens månadshoroskop för mars? Läs vidare!

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-20/4

Kära vädur, för dig blir utmaningen i mars att hitta balans i tillvaron. Du vill mycket och är bra på att hantera de stressade situationer som uppstår, men känslan av ansvar kan bli lite väl tung om du inte tar det lugnt. Men oroa dig inte, din mars kommer också vara full av passion och svar på frågor du länge funderat kring.

Spontanitet, mod och ambition är några av orden som beskriver dig i mars månad, kära vädur. Och det kommer dina vänner tacka dig för!

Oxen, 21/4-21/5

oxen stjärntecken månadens horoskop

Kära oxe, mars kan bli en turbulent månad för dig. Det är därför viktigt att du försöker rota dig ordentligt och stå upp för det som är viktigt för dig. Du kommer vilja lugna andra och lösa allas problem, men det är viktigt att komma ihåg ditt eget välmående.

Det är en perfekt tid att tänka lite extra på karriären, kära oxe. Och kanske till och med göra upp en plan för framtiden. Om du har projekt som du jobbat på länge och som du behöver avsluta är den perfekta tiden nu.

Tvillingarna, 22/5-21/6

tvillingarna stjärntecken månadshoroskop mars

Kära tvilling, mars kan börja tufft rent ekonomiskt – men det löser sig mot slutet av månaden. Den stress du burit på de senaste månaderna släpper, och ditt gamla avslappnade och harmoniska jag kommer göra entré igen!

Ta dig tid att lyssna på andra i mars månad. Det kommer ge dig nya perspektiv och ideér! Det är inte heller en dum idé att planera en kort resa för att fylla dina sinnen med nya intryck.

Kräftan, 22/6-22/7

stjarntecken kräftan månadens horoskop mars

Kära kräfta, en tung och förvirrad period börjar gå mot sitt slut. Nu är det dags att rannsaka sig själv och faktiskt släppa allt det som tar energi och får dig att må dåligt. Lita på din magkänsla, den vet mer än du tror!

Du drömmer om sommaren och värmen, och vi förstår dig verkligen. Men oroa dig inte, kära kräfta, snart är sommaren här. Fram till dess ska du plocka fram din kreativitet, den kommer ta dig långt!

Lejonet, 23/7-23/8

lejonet stjarntecken månads horoskop

Kära lejon, mars månad går i relationernas tecken för dig. Ge tid och kärlek till dem du prioriterat bort, det kommer skänka dig glädje och lugn. Det är också en god idé att be personer du litar på om råd, för att lösa upp knutar du burit runt på länge.

På jobbfronten behöver du tag i organiseringen, oavsett om det innebär att ordna i ett excel-dokument eller reda ut dina drömmar och mål.

Jungfrun, 24/8-22/9

junfrun stjarntecken

Kära jungfru, de sliter och drar i dig från alla håll. Det är inte lätt att hantera, men kom ihåg att du inte alltid kan vara alla andra till lags. Ta hand om dig själv i första hand, det i sin tur kommer göra dig till en bättre vän.

Du har mycket energi, kära vädur, och det är en bra sak. Men akta så du inte tar på dig för mycket i jobbet, balansen är det viktigaste!

Vågen, 23/9-22/10

stjarntecken vagen

Kära våg, det är en hektisk tid som väntar. Men oroa dig inte, du klarar det galant. I mars är det läge att plocka fram ditt mod och inte hänfalla till de beslut som känns enklast att ta. Din personliga utveckling mår bra av lite utmaningar, framförallt på jobbfronten.

Hemma behövs din kärlek och styrka, kära våg. Våga ge mycket, men glöm inte bort dig själv.

Skorpionen, 23/10-21/11

skorpion stjarntecken passar ihop

Kära skorpion, det är en lärorik, spännande och rolig månad som väntar dig. Finn ditt inre barn och låt nyfikenheten ta över. Det kommer göra dig gott både i arbetet och hemma.

Hemmet kommer även vara en viktig och trygg punkt för dig den här månaden, kära skorpion. Ge det kärlek och tid och känn harmonin flöda!

Skytten, 22/11-21/12

stjarntecken skytten

Kära skytt, din entusiasm och inspiration kan stärka andra, men glöm inte bort att vända den in mot dig själv också. Var snäll mot dig själv, men våga också tänka nytt. Januari och februari har varit frågetecknets månader, men nu i mars är det dags för en nystart.

Dina relationer mår bra av att stötas och blötas lite. Våga öppna upp dig och prata om problem och funderingar som du har haft.

Stenbocken, 22/12-19/1

stenbocken stjarntecken passar ihop

Kära stenbock, 2019 har än så länge varit ett hektiskt år. Nu börjar det bli dags att ta ett stort andetag och slappna av. Att prioritera är också viktigt, lägger du tillräckligt med tid på ditt privatliv som på jobbet?

Du vill gärna ta på dig mycket ansvar, men både du och din omgivning skulle må bättre om din börda blev lite mindre. Våga ge ifrån dig lite kontroll och känn kreativiteten flöda!

Vattumannen, 20/1-18/2

vattuman stjarntecken passar ihop med

Kära vattuman, det är först när du känner frid och styrka i dig själv som du kan hjälpa andra. Mars är månaden då du ska vila, samla styrka och inspiration för att framåt sommaren orka skapa förändring på riktigt.

Lägg tid på dina vänner i mars, kära vattuman, och våga be om hjälp och råd. Viktigt är att du lyssnar på de som faktiskt vill dig väl.

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, i mars är världen ditt ostron! Du är kreativ och nyfiken, det är därför viktigt att hålla dörren öppen och överväga de många intressanta och spännande förslag du får. Du har vind i seglet, så försök därför att lägga årets samlade negativitet bakom dig och tänk positivt.

Du har stora drömmar, kära fisk. Och är det någon gång du ska börja förverkliga dem är det nu!