in

Månadens horoskop: april

måndens horoskop astro april
Scott Webb / Unsplash

Aprilhimlen är blå, träden börjar bli gröna och vårjackan hänger vid dörren. Allt är möjligt just nu, men det finns också utmaningar du kommer möta. Hur blir din april? Läs ditt horoskop för månaden här! Mer

väduren stjärntecken

Väduren, 21/3-19/4

Kära vädur, den stress och obalans du kände i mars är ett minne blott. I april blir du ditt bästa jag på alla sätt och vis. Fokuserad, stark, snäll och smart. Du är i gasen, men se till att inte köra för snabbt framåt. April är en perfekt månad för dig att bara njuta av nuet, promenera i solen och sitta på uteserveringar med gamla vänner.

Om det finns något som du har känt tvekan kring, eller inte riktigt kunnat se klart de senaste veckorna så skingrar sig molnen nu i april. Allt kommer falla på plats och beslut kommer kunna fattas, vare sig det gäller kärlek eller karriär.

Oxen, 20/4-20/5

oxen stjärntecken passar ihop med

Kära oxe, du börjar landa efter en turbulent tid där du velat hjälpa allt och alla. Nu ligger fokus på dig själv och ditt välmående, och du kommer att må riktigt bra i april! Om du gjorde det tuffa jobbet med att tänka efter och planera långsiktigt i mars, så är det nu dags att skörda frukten. Du känner dig trygg med dina framtidsplaner och är rofylld, grattis!

Om du har haft planer på att återvända till skolbänken så bör du göra slag i saken, att lära sig nya saker är aldrig fel!

tvillingarna stjärntecken passar ihop med

Tvillingarna, 21/5-21/6

Kära tvilling, du glänser i april. Både som lagspelare och som solostjärna! Du är fylld av ideér, och några av dem är riktigt, riktigt bra. Dela med dig av dem till några få personer du litar på och lyssna på deras råd. Men som alltid: glöm inte att din egen magkänsla vet bäst!

I april gäller det också att hålla hårt i pengarna, kära tvilling. Visst vill man unna sig rosé i solen, nya solglasögon och en ny vårgarderob – men glöm inte att en sommar fylld av äventyr väntar.

stjarntecken kräftan passar ihop

Kräftan, 22/6-22/7

Kära kräfta, du vill men hinner inte göra allt allt allt hela tiden. När du väl bestämmer dig för vad du ska fokusera på och lägga ner hjärta och själ i så kommer du se snabba framsteg. Gör dig också beredd på att en vän, kärlek eller kollega ställer en fråga som förvånar dig.

Det finns en risk att en del gamla, jobbiga minnen gör sig påminda i april, kära kräfta. Men låt dem inte ta makten över dina handlingar.

lejonet stjarntecken passar ihop

Lejonet, 23/7-23/8

Kära lejon, april blir en månad fylld av nya lärdomar och erfarenheter. Om du blir erbjuden att åka på en resa, prova en ny aktivitet eller kanske ser en spännande jobbannons – just do it! Att vara öppen och prova på nya saker behöver inte betyda att du hänger dig helt och du måste inte bestämma massa saker nu, bara häng med på allt som låter kul så kan du fatta de svåra besluten sen!

Vad gäller kärleken, kära lejon, så kan det vara så att du ställer lite för höga krav. Alla är vi mänskliga, och om du ska hitta någon som är perfekt så kommer du tyvärr få vänta lääänge.

junfrun stjarntecken passar ihop

Jungfrun, 24/8-22/9

Kära jungfru, det är dags att zooma in och rikta din uppmärksamhet till några få extra viktiga projekt och relationer. Du är fokuserad och effektiv just nu, vilket är bra både i kärlek och karriär. Rid på den här vågen nu, så kan du om någon månad ta en otroligt välförtjänt semester!

Om du är i en relation är det mycket möjligt att ni tar ett viktigt steg nu, kära jungfru. Men skynda långsamt, att bli sambo, skaffa barn eller bestämma sig för att faktiskt bli ihop på riktigt är inget beslut som ska hastas fram.

stjarntecken vagen

Vågen, 23/9-22/10

Kära våg, karriären rullar på som den ska och ditt fokus bör därför ligga på dina relationer. Mår alla runt dig bra? Finns det något du kan göra för att hjälpa? Och kan dina nära och kära göra något för dig? Det är frågor du ska ta dig tid att svara på nu.

Vad gäller ekonomin, kära våg, så kan du få dig en positiv överraskning. Var smart med dina pengar och så kommer du snart se dem växa.

skorpion stjarntecken passar ihop

Skorpionen, 23/10-21/11

Kära skorpion, om du är något du behöver just nu så är det lugn och ro. Och det är precis du kommer få, men du för att det ska hända måste du låta dig själv släppa taget. Du behöver inte vara inne och pilla och peta i allt, släpp kontrollen och känn energin återvända till dig!

I april kommer du också märka vilka vänner som verkligen har din rygg genom vått och torrt. Det kan vara en jobbig upplevelse att ställas inför den faktan, men i längden kommer det göra dig tryggare och gladare.

stjarntecken skytten

Skytten, 22/11-21/12

Kära skytt, du har kört på hårt på länge och nu börjar du se resultatet av ditt stora arbete. Njut! I april kommer du kunna dra av på takten och rikta din energi åt andra håll, kanske ett projekt du vill göra för skojs skull eller en relation du vill utveckla ytterligare?

Om det har varit obalans i ditt kompisgäng med olika slitningar och dynamik, så hamnar allt rätt nu. Ordningen är återställd och ni kan njuta av våren tillsammans!

stenbocken stjarntecken passar ihop

Stenbocken, 22/12-19/1

Kära stenbock, du översköljs av känslor just nu. Många av de är jobbiga och får dig att ifrågasätta vem du och vad du egentligen gör. Du kan inte fly från de tankarna, så det är lika bra att göra upp med dem. Stolpa upp det på papper, prata med en vän eller varför inte en psykolog? Du kommer känna dig tusen kilo lättare när det väl är gjort.

Det finns öppna sår som behöver läka nu, kära stenbock, och om du vågar se dem och acceptera det som varit så kommer du komma ut ur april med ny energi och kärlek till livet.

vattuman stjarntecken passar ihop med

Vattumannen, 20/1-18/2

Kära vattuman, en riktig succé ligger inom räckhåll. Kanske är det nu läge att starta det där Instagram-kontot du så länge drömt om, bjuda ut någon på dejt eller påbörja den där boken du länge velat skriva. Du har flyt och energi, ta till vara på det!

Familjen står också i fokus i april, kära vattuman. Om det finns saker ni behöver reda ut är den en bra tid att göra det nu.

Fiskarna, 19/2-20/3

fiskarna stjarntecken passar ihop

Kära fisk, äntligen sänker sig lugnet över tillvaron. Du är redo att njuta av vardagliga ting som du länge bara kunnat rusa igenom eftersom du varit tvungen att släcka bränder på annat håll. Det här gör dock att du blir lite rastlös, men det är okej. Ibland är det bra att ha lite tråkigt, kom ihåg det!

Känslor som du länge tryckt undan kan komma upp till ytan nu, kära vädur, så bli inte förvånad om du drabbas av en plötslig känsloexplosion. Om det händer är det viktigt att tar dig tid att känna efter ordentligt och prata med berörda parter, så att ni kan reda ut allt som behöver redas ut.