in

Horoskoppodden: Clara Henry och ett försvarstal för väduren

clara henry dragarbild
Clara Henry. Bildkälla: Morgan Norman / Pressbild Kahlo

Har alla vädurar dålig impulskontroll och aggressionsproblem? Det reder vi ut i veckans avsnitt av Horoskoppodden, tillsammans med vår favoritvädur – Clara Henry. Mer

Hur kan Clara Henry säga att hon HATAR spel i veckans avsnitt av Horoskoppodden? Hon är ju vädur? Och stämmer det ens? Vad vi kan minnas har hon tävlat och spelat en hel del – i allt från Bäst i test till Robinson. Clara säger själv att hon känner sig kränkt över sitt eget stjärntecken, så kanske handlar det om att hon inte vill identifiera sig med det och därför bara lajvar att hon hatar spel? Vad vet vi!

Så vad är det som är så fel med att vara vädur? Enligt Clara är väduren det ”pissigaste” tecknet då vädurar har aggressionsproblem och ingen som helst impulskontroll. Vår astrolog Molly Lundgren menar dock att väduren mest är som ett harmlöst barn, men varför? Svaret får du såklart i veckans avsnitt av Horoskoppodden.

Clara Henry är programledare, komiker och poddare, och har dessutom skrivit två böcker. I veckans avsnitt får du lära känna henne lite bättre. Lyssna på Spotify här.