in

Horoskoppodden med Alva Bratt – en våg med extra allt

alva bratt
Alva Bratt. Foto: Ida Norberg

I veckans avsnitt av Horoskopspodden får vi lära känna skådespelaren Alva Bratt på djupet. Det pratas om jättar i Danmark, hennes velighet i kärlek och varför hon dras till stjärntecknet tvillingarna. Mer

I veckans Horoskoppodden gästas vi av Alva Bratt. Hon är skådespelaren som vi mycket väl känner igen från ungdomsserien Eagles på SVT, där hon spelar influencern Felicia Kroon. I avsnittet får vi veta att hennes fulla namn faktiskt är Alva Leia Bratt Frankenstein. Hon är vidskeplig och berättar att det ligger en trygghet i att tänka att olika spirituella varelser finns, som tomtar och troll till exempel.

– Jag tror på det mesta, varför skulle det inte kunna finnas liksom, resonerar hon.

Alva är född i vågens tecken och enligt vår astrolog Molly Lundgren är hon extra mycket våg, för hon har både solen och ascendenten i vågen. Alvas stjärnkarta visar även att hon har månen i Skytten, vilket innebär att hon har ett behov av frihet och att hon har lite svårt att sätta gränser för sig själv och andra. I detta avsnittet får vi veta varför hon dras till stjärntecknet tvillingarna, vem som är hennes stjärntvilling och varför hon är en evig bachelorette. Detta vill du inte missa! Lyssna på veckans avsnitt av Horoskoppodden här.