in

Horoskop: Så blir resten av oktober!

bild 37
Horoskop: Så blir resten av oktober!

Har du heta, kärleksfyllda veckor att se fram emot eller lägger du allt krut på karriären? Läs ditt horoskop här!

Mer

Gäller för perioden 14 till 27 oktober

astrodragarenyaste

av Hannah Vennberg illustration Therese Lundell

Oxen 21/4-21/5

Dina relationer är en enda röra. Gamla känslor kan flamma upp på nytt, vänner överraskar, hemligheter blir avslöjade och någon som du helt räknat bort visar sig vara riktigt intressant vid en närmare titt. Ansträngande med gott om konflikter men också roligt och fascinerande.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingarnany

Med all sannolikhet sväljer vardagen allt annat. Det handlar bara om rutinuppgifter, småsaker, helt väntade förändringar. Inga äventyr, inget glitter, ingen passion. Du håller fast vid ditt goda humör ändå men det blir ofta en smula långtråkigt. Hösten visar sig från sin enformiga sida.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Kräftan 22/6-22/7

kraftanny

Sakta men säkert förändras den ena saken efter den andra till det bättre. Kärleken, övriga relationer, din karriär, din trivsel, och till slut också din ekonomi. Att det blir en sak i taget som ändras gör också att du aldrig blir särskilt stressad, du hinner fatta alla dina beslut i godan ro.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Lejonet 23/7-23/8

lejonetny

Du menar att vara diplomatisk men din förmåga att stryka andra medhårs sviker dig och det blir gott om konflikter och trassel. Efter ett tag blir du riktigt irriterad, det är trist att mena väl och hela tiden missa målet. Även kärlekslivet får sig en törn. De flesta problemen är dock övergående.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 1

Jungfrun 24/8-23/9

jungfrunny

En riktigt festlig bit av hösten, särskilt periodens andra vecka. Glitter och flärd, tur i kärlek, oväntade pengar och en möjlighet att utveckla din arbetssituation samverkar och gör att du riktigt njuter. Att du dessutom får många komplimanger för din höststil gör inte saken sämre.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Vågen 24/9-23/10

vagny

Första veckan satsar du gärna på nöjesliv eller kanske en resa. Du tycker om att känna dig lite lyxig och för en gångs skull spenderar du hellre pengarna på dig själv än på andra. Under andra veckan tar vardagen över. Det finns många småsaker du vill ta itu med, och det raskt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionenny

Det slår gnistor om dig och ditt liv är fullt av öppna dörrar. Frågan är bara vad du helst satsar på, dygnet har trots allt ett begränsat antal timmar så du hinner inte med passionerad kärlek, ljuv romantik, snabba affärer, hektiska nöjen och ett kliv uppåt i karriären samtidigt. Du måste välja.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Skytten 23/11-21/12

skyttenny

Ganska gott om roliga upplevelser tillsammans med vänner under den första veckan. Särskilt om du gillar shopping eller kulturupplevelser i storstaden. I övrigt blir detta en lugn och händelselös period, mest ägnar du dig åt att tänka på saker som ligger en bra bit längre fram i tiden.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockenny

Två härligt romantiska veckor. Visserligen kantas början av perioden av sura vänner och griniga släktingar, men det går över och när det kommer till kritan blir det gott om både positiva möten, beröm, nöjen och härlig höstkärlek. Du är enormt charmig och det märks.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanny

Nöjesliv och kanske en resa kan fungera bra, särskilt innan 21/10. Men egentligen är det du behöver nu lugn och ro. Du blir stressad och trött av minsta lilla och du har dessutom en tendens att ställa enorma krav på dig själv, både hemma och i yrkeslivet. Försök varva ner lite.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 2

Fiskarna 19/2-20/3

fiskarnany

Romantik, sex, nöjen och underhållning varvas och ger dig två riktigt spännande oktoberveckor. Du känner dig skönt hämningslös och riktigt uppskattad, och den positiva energi som du samlar på dig nu kommer att räcka riktigt långt. Du har lätt för att imponera och övertyga.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 5

Väduren 21/3-20/4

vadurny

God planering är nyckeln till två produktiva och roliga veckor. När du lägger ner den där extra energin och själv står för arrangemangen, då fungerar det mesta både på jobbet och privat. Slumpen är inte din vän just nu utan det gäller att satsa på ordning, reda och eftertanke.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 4
tur/pengar 4