in

ASTRO: Tur i kärlek i jul?

Vinner du något på skraplotten du får av mormor i julklapp? Hittar du kärleken på nyårspartyt? Stjärnorna vet! Mer

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

GRATTIS TILL:
Katie Holmes som får 29 ljus på tårtan 18 december.
Jake Gyllenhaal som blir 27 år 19 december.
Jude Law som fyller 35 år 29 december.

STENBOCK 22/12-20/1

sten

Du ägnar en vecka åt romantik. Stämningen är mycket viktig. Sedan närmar sig julen, och du sadlar om. I år är det hektiskt nöjesliv och spännande möten som gäller. Du lockas inte särskilt mycket av traditioner och julmys, du vill hellre vara lite vild.

kärlek/sex: 4
kul/nöjen: 5
tur/pengar: 4

VATTUMANNEN 21/1-18/2

vattu

Du har en del kärleksproblem men du har varken tid eller ork att reda ut detta just nu. I stället satsar du på dina vänner och kanske också på politik i någon form. Du lägger ner ovanligt mycket tid på aktiviteter som har med dina åsikter att göra.

kärlek/sex: 2
kul/nöjen: 4
tur/pengar: 3

FISKARNA 19/2-20/3

fisk

Romantik dominerar hela perioden. Allra mysigast blir det för dig som har en fast partner
– chanserna att fördjupa förhållandet blir många. Efter den 20:e hinner du också med en hel del nöjen. Du trivs allra bäst där pulsen är riktigt hög.

kärlek/sex: 5
kul/nöjen: 3
tur/pengar: 5

VÄDUREN 21/3-20/4

vaduren

I år blir december en ganska stressig historia för dig. Försök slå av på tempot och koppla av, julen riskerar annars att bli en enda röra av saker du inte hunnit med och människor som gått dig på nerverna. Du förtjänar betydligt bättre än så.

kärlek/sex: 3
kul/nöjen: 3
tur/pengar: 1

OXEN 21/4-21/5

Ditt kärleksliv är rörigt och spännande just nu. Är du inte redan förälskad kan du bli det, och i så fall sannolikt hals över huvud. Julhelgen blir också extra fin för dig just i år. Stämningen blir härlig och det handlar mycket om positiva släktband och äkta vänskap.

kärlek/sex: 4
kul/nöjen: 4
tur/pengar: 4

TVILLINGARNA 22/5-21/6

tvilling

Du har mycket på gång vilket gör att ditt kärleksliv hamnar i skymundan. 2008 börjar med en hel del glöd och drama, men just nu är det inte mycket idé att ens försöka hinna med några rosa moln. I stället blir det gott om nöjen. Du får många oväntade förslag.

kärlek/sex: 3
kul/nöjen: 4
tur/pengar: 3

KRÄFTAN 22/6-22/7

kraftan

Du ägnar väldigt mycket tid åt kärlek och sex, till det är en vecka kvar till jul. Då får du så mycket att göra att kärleken får vänta. Julen är speciell för dig i år, inte bara njutbar utan också en chans att hitta ny insikt och nya mål. Det blir gott om upplevelser och nya tankar.

kärlek/sex: 5
kul/nöjen: 4
tur/pengar: 5

LEJONET 23/7-23/8

lejonet

Du har en del kärlekstrassel att reda ut men du låter inte detta störa dina helgförberedelser. Om du planerar väl kan du få en extra mysig jul. I år är det lugn och ro som gäller, du vill inte flänga runt. Även shoppingen före julen vill du klara av utan stress och jäkt.

kärlek/sex: 1
kul/nöjen: 4
tur/pengar: 3

JUNGFRUN 24/8-23/9

Du känner dig lite stressad just nu men det går över. Sedan väntar en härlig tid med gott om utrymme för flirt, sex och underhållning. Du får många tillfällen att skratta gott, både innan julhelgen och under den. Du gör dessutom väldigt fina affärer och många fynd.

kärlek/sex: 4
kul/nöjen: 3
tur/pengar: 4

VÅGEN 24/9-23/10

vag

Du är trött för att du har mycket att göra, vilket känns trist. Planera bort sådant som egentligen inte är nödvändigt så du får lite tid över för vila och tankepauser. På det sättet fastnar du inte i att jäkta fram mellan tusen olika uppgifter – och det är annars lätt hänt just nu.

kärlek/sex: 3
kul/nöjen: 2
tur/pengar: 3

SKORPIONEN 24/10-22/11

skorp

Mest handlar det om kärlek, passion och kreativitet. Du har en fantastisk inre glöd just nu och följaktligen blir dessa två veckor både roliga och romantiska. Att din charm är maximal märks också på all uppmärksamhet du får. Julhelgen blir dessutom ovanligt mysig just detta år.

kärlek/sex: 5
kul/nöjen: 4
tur/pengar: 5

SKYTTEN 23/11-21/12

skytt

Fram till den 20:e är det full fart. Du satsar på din karriär men hinner även med nöjen. Eftersom du är både flexibel och smart lyckas du hålla alla bollar i luften. Under resten av perioden sänker du tempot. I år njuter du mest om julen blir stillsam och traditionellt mysig.

kärlek/sex: 3
kul/nöjen: 4
tur/pengar: 3

LÄS OCKSÅ: Är du en jul-snåljåp? Testa dig!