in

ASTRO: Nytt år – ny kärlek?

Hur ser början på ditt nya år ut? Hittar du kärleken? Får du drömjobbet? Eller tar du tag i träningen? Läs här! Mer

Astro – januari

av Hannah Vennberg illustration Maja Modén

GRATTIS TILL:
Marilyn Manson som fyller 39 år 5 januari.
Mary J Blige som blir 37 år 11 januari.
Orlando Bloom som får 31 ljus på tårtan 13 januari.
Kate Moss som fyller 34 år 16 januari.

Stenbocken 22/12-20/1

sten

Äventyr och nöjen är vad som lockar dig. Detta blir en tid av upplevelser, möjligheter och nya idéer. Allra helst gör du en längre resa till någon fantasieggande plats.

Kärlek & sex: 4
Kul & nöjen: 5
Tur & pengar: 4

Vattumannen 21/1-18/2

vattu

Du trivs bäst i små sällskap. Samtal är viktigare för dig än glitter och glamour. Du satsar väldigt mycket på ditt kärleksliv och på dina allra närmaste vänner, och du visar på alla möjliga sätt att du är rädd om de människor du bryr dig om. Många mysiga kvällar.

Kärlek & sex: 3
Kul & nöjen: 3
Tur & pengar: 4

Fiskarna 19/2-20/3

fisk

Sista biten av 2007 blev både romantisk och rolig. I början av 2008 dyker det upp ett problem. Förmodligen handlar det om tidsbrist, du har för mycket att göra och vänner som dessutom kommer med nya förslag hela tiden. Kärlekslivet kommer ordentligt i kläm.

Kärlek & sex: 3
Kul & nöjen: 4
Tur & pengar: 3

Väduren 21/3-20/4

vaduren

Kärleken gnistrar till lagom till det nya året. Chansen är stor att det nya året bjuder på romantik som skakar om, särskilt om du vågar chansa lite. Hur som helst börjar 2008 med strålande nya möjligheter, nya krafter, ny lust och en hel del passion. Riktigt festligt.

Kärlek & sex: 5
Kul & nöjen: 1
Tur & pengar: 2

Oxen 21/4-21/5

Det finns gott om nöjen som du kan ägna dig åt, men själv har du mest lust att fokusera på din egen utveckling. Inuti dig handlar det mer om karriär, inkomster och kunskaper än nöjesliv, romantik och underhållning. Du är helt enkelt väldigt seriös just nu.

Kärlek & sex: 3
Kul & nöjen: 5
Tur & pengar: 4

Tvillingarna 22/5-21/6

tvilling

Du avrundade året lite håglös och utan att riktigt veta vad du vill satsa på. men redan på nyårsafton kändes det dock bättre och 2008 börjar med verklig fart och fläkt. Du kastar dig glatt över både snabba idéer och långsiktiga projekt och känner dig vassare än på länge.

Kärlek & sex: 4
Kul & nöjen: 3
Tur & pengar: 5

Kräftan 22/6-22/7

kraftan

Det händer saker som du inte riktigt hade räknat med. Många är roliga, det kan till exempel röra sig om en oväntad festinbjudan eller en chans att resa. Andra är besvärliga, vänner får problem som du känner dig ansvarig för och det kan dyka upp en hel del extra arbete.

Kärlek & sex: 4
Kul & nöjen: 3
Tur & pengar: 4

Lejonet 23/7-23/8

lejonet

Slutet av året kändes ganska segt, men nyåret motsvarade dina förväntningar och lite till. När du har hämtat dig från festandet väntar dessutom ett år som börjar med fart och fläkt, första veckan av 2008 bjuder på kärlek, erotik, spänning och en rad kreativa idéer.

Kärlek & sex: 4
Kul & nöjen: 3
Tur & pengar: 3

Jungfrun 24/8-23/9

4rfy7yaty5aw8ht0oouhplv579camyt

Du njöt av 2007:s sista dagar. Men 2008 börjar dock lite bekymmersamt, dina intressen kommer i vägen för ditt kärleksliv och plötsligt ställs du inför en rad mariga val. Stor risk för gräl just då.

Kärlek & sex: 3
Kul & nöjen: 5
Tur & pengar: 4

Vågen 24/9-23/10

vag

En hel del positiva saker väntar, efter en nyårsafton som är som gjord för dig. Men samtidigt känner du dig osocial och att människorna i din omgivning ofta kräver mycket mer av dig än de egentligen ger tillbaka. Du vill få lite bättre balans i dina relationer.

Kärlek & sex: 4
Kul & nöjen: 2
Tur & pengar: 4

Skorpionen 24/10-22/11

skorp

Det handlar om nöjen nu. Enda gången du egentligen föredrar att ta det lite lugnt är faktiskt just på nyårsafton. En lite mer andlig prägel kan inspirera och ge dig en riktigt bra start på 2008. I övrigt är det fest och glitter som gäller.

Kärlek & sex: 5
Kul & nöjen: 4
Tur & pengar: 5

Skytten 23/11-21/12

skytt

Det är på väg att hända stora saker på kärleksfronten. Det handlar dels om känslor som har mognat, dels om romantiska överraskningar. Första veckan av 2008 handlar nästan bara om romantik, erotik och fantastiska framtidsdrömmar.

Kärlek & sex: 5
Kul & nöjen: 3
Tur & pengar: 3

LÄS OCKSÅ:  Vilken träningstyp är du? Testa dig här!