in

Horoskoppodden! Så blir 2021 för alla eldtecken – väduren, lejonet och skytten

årshoroskop 2021 2020 lejon vädur skytt
Bildkälla: Nastya Dulhiier / Unsplash

2021 närmar sig med stormsteg! Men hur ser nästa år ut för ditt stjärntecken egentligen? I veckans specialavsnitt av Horoskoppodden siar vi om framtiden för alla eldtecken – det vill säga väduren, lejonet och skytten. Mer

Prisa gud, snart är 2020 över! För vår del innebär det att vi är i full gång med att sia om hur det kommande året blir för alla stjärntecken. Därför kommer vi släppa ett gäng specialavsnitt av Horoskoppodden – där vi berättar allt om hur 2021 blir för just dig. Kommer du träffa kärleken nästa år? Kommer du få gå på fest? Ser det ljust ut på karriärfronten?

Först ut är naturligtvis alla eldtecken! Alltså väduren, lejonet och skytten. Vad kännetecknar egentligen ett eldtecken? Det sägs att personer födda i något av dessa stjärntecken har mycket utstrålning och gillar att stå i centrum. Samtidigt är de spontana, passionerade och energiska. De är även kända för att ha ett häftigt temperament, men det är inte heller ovanligt ovanligt att man upplever dessa personer som varma och trygga. Kanske är det just därför de anses vara så bra ledare?

Är du vädur, lejon eller skytt? Och är du nyfiken på hur ditt 2021 kommer bli? Svaret får du veckans avsnitt av Horoskoppodden. Lyssna här.