in

Årshoroskop 2018: det här väntar dig under året

istock 577628864 scaled
Young caucasian woman sitting near the mountain lake in Norway

Framgång i karriären, ett hett kärleksliv eller långa resor? Vad som händer dig 2018 står skrivet i stjärnorna, här är ditt årshoroskop signerat VeckoRevyns astrobloggare Nathalie Bram. Mer

ÅRSHOROSKOP VÄDUREN

21/3-20/4

Sex/Kärlek: Kärlekslivet kan bli hett för dig i år! Du kan avsluta något eller vara den som påbörjar något helt magiskt. Om du är singel blir juni och början av juli de månader då du trivs allra bäst. Nu gör du vad du vill, planen är din att spela på. Sex, passion men även drama kan stå på listan. Du kan bli blixtförälskad vid första ögonkastet. För dig som är i ett förhållande ser året ut att bli superbra, ni når varandra på ett djupare plan och får tillfällen att styra upp framtiden tillsammans. Augusti är en månad att fira kärleken!

Skola/Jobb: 2018 är året då du fokuserar på att hitta din egen väg att gå. Oavsett om du studerar eller arbetar ser början av året ut att bli aningen pressat. Du har mycket att göra och stressnivån kan ta över det roliga. Försök att fokusera på målet! Större förändringar är på gång och mot sommaren gör du bäst i att ha ett öppet sinne, knyta kontakter och se var du landar. I slutet av året får du tid att mogna i din roll, och lusten att jobba är tillbaka.

NU UPPLEVER DU ÄVENTYR OCH NJUTER AV LIVET

Resor/Nöjen/Vänner: Här får du vara beredd på att det händer grejer! Släpp det som inte längre ger dig något och låt nya vänskaper komma in i ditt liv. En speciell vänskap kommer ge ett starkt utbyte och ni knyter band som är äkta. Juni och augusti är de bästa månaderna för resor. Nu upplever du äventyr och njuter av livet.

Hälsa/Personlig utveckling: Det här året kan du känna att det är läge att göra något åt din personliga utveckling, på djupet. Du är redo att dyka in i ditt innersta och jobba från grunden med självkänsla, egenvärde och att hitta ett nytt sätt för att nå dina egna uppsatta mål och en livsstil som fungerar för dig. Pusha dig själv till att våga möta rädslor och släpp greppet om gamla mönster.

Fokusera på: Att förbättra din ekonomi och hitta din power!

Bär ditt stjärntecken runt halsen. Vädurenläs mer och köp här.

5b59c072a22c0 5b59c072a2303skacc88rmavbild 2018 07 26 kl 14 36 07.png

ÅRSHOROSKOP OXEN

21/4-21/5

Sex/Kärlek: Det är nu det händer, kärleken, och du kommer inte undan! Som singel kan du räkna med att träffa någon med stor potential för framtiden, kanske är hen till och med en själsfrände. Har du en relation kommer ni att vilja ta större kliv framåt i år. Det kan handla om förlovning eller att ni flyttar ihop. Nu vill du visa hela världen att ni menar allvar med det ni har. Oavsett om du är singel eller i ett förhållande kommer du känna dig uppskattad och sedd. Februari och mars lovar grymt sex, juli bjuder på hetta och passion.

Skola/Jobb: Om du pluggar verkar studierna kunna bli intensiva. Här behöver du sätta upp tydliga gränser för dig själv vilken nivå du vill ligga på. Sänk kraven och sluta överprestera. Ett nytt du är på väg framåt, även i arbetslivet, och här kan det bli överraskningar som du utmanas och utvecklas av. Det blir ett intressant år där dina hjärteprojekt hamnar i fokus och där du också kan skriva under avtal eller hitta en ”partner in crime”.

JULI BJUDER PÅ HETTA OCH PASSION

Resor/Nöjen/Vänner: Dina vänskapsband blir starkare och du har möjlighet att lära känna riktigt bra vänner. Du vet också att dina närmaste vänner backar upp dig oavsett vad. Festligheter och tillställningar lär du få se mer utav och din nöjeslystna sida lär vakna till liv. Passa på att resa bort i juli, helst weekends där du kanske tar en sväng till en större stad, shoppar och lever livet de luxe.

Hälsa/Personlig utveckling: Nu är det läge att investera i dig själv, dina behov och det som du mår bra av. Håll nere på alla måsten och försök istället hitta nya sätt att bli inspirerad, kanske genom att prova något du inte har testat tidigare, som en ny sport eller genom att gå en kurs. Du suger in all info som en svamp och är redo att anta utmaningar.

Fokusera på: Dina närmaste relationer och nöjen!

Bär ditt stjärntecken runt halsen. Oxenläs mer och köp här.
5b59c552a8092 5b59c552a80d6skacc88rmavbild 2018 07 26 kl 14 56 07.png

ÅRSHOROSKOP TVILLINGARNA

22/5-21/6

Sex/Kärlek: Maj är månaden då ditt självförtroende är på topp och där du också tar för dig mer i kärlekslivet oavsett status. Du glider fram med en helt ny charm och visar upp ditt rätta jag. Här är det du som levererar och får ta för dig av det du vill ha. Mer hetta i sängen lovar augusti och då kan du förvänta dig passion, äventyr och festligheter. Vill du ta en relation till en ny nivå behöver du själv vara tydlig och driva på. Par kan räkna med ett mysigt år där ni gör upp planer för framtiden.

Skola/Jobb: Nu finns det stora möjligheter för dig att ta dig uppåt och framåt i din karriär. Om du hamnar i ett förhandlingsläge kan du snabbt få upp din lön, men det finns också möjlighet till en ny tjänst. Om du tackar ja till den kommer du verkligen att få uppskattning för det du gör. När det kommer till studier kan det hända grejer och du får vara beredd på att öppna upp för nya vägar. Kanske hoppar du in på ett program men känner inte att det är helt rätt, kliv av då. Du kommer att hamna på rätt spår till slut.

DU VILL UPPTÄCKA DET OKÄNDA, FÅ NYA PERSPEKTIV

Resor/Nöjen/Vänner: Detta kan vara ett av de år där resor blir viktiga eller så söker du dig till nya och utmanade platser. Du vill upptäcka det okända, få nya perspektiv och längtar efter att få se världen. Om du har möjlighet att göra en längre resa kommer du att ta tillvara på den på bästa sätt genom självreflektion.
På vänskapsfronten dras du till dina närmaste vänner och umgås med dem så mycket du kan.

Hälsa/Personlig utveckling: Nu får du chansen att ta tag i din hälsa. Du hittar en ny och inspirerande motion som passar din livsstil. Även din kost kan förändras under det här året och du gör mer medvetna val. När sommaren börjar är du också nyfiken på alternativa metoder för ett enklare liv.

Fokusera på: Din hälsa och på ditt jobb!

Bär ditt stjärntecken runt halsen. Tvillingarnaläs mer och köp här.
5b59c75b301ad 5b59c75b301f5skacc88rmavbild 2018 07 26 kl 15 05 40.png

ÅRSHOROSKOP KRÄFTAN

22/6-22/7

Sex/Kärlek: Det här året drar åt olika håll när det kommer till kärlek och sex. Att uppleva passion och följa med i nattliga äventyr är absolut ditt minsta problem. Här händer det grejer, drama kan uppstå och du får många beundrare efter dig. Hela hösten ser lovande ut för dig och du kan bli väldigt förälskad. Du som har en älskling kan få överväga om det är värt att stanna eller dags att gå vidare. I så fall väntar något bättre på dig.

Skola/Jobb: Det som händer på karriärfronten i år har en större mening och det är bara för dig att följa med i flödet. Det kan handla om att du byter jobb, dras in i ett nytänkande projekt eller att du väljer att starta en egen business. Ha ett öppet sinne och haka inte upp dig på småsaker. Är du student drivs du av gruppengagemang som kan förenkla dina studier.

DU KAN BLI VÄLDIGT FÖRÄLSKAD

Resor/Nöjen/Vänner: Nya och spännande vänner kommer i din väg, som har liknande intressen. Satsa på att vara aktiv och delta i olika sammanhang, events och tillställningar. Boka gärna in en längre resa på våren om du har möjlighet. Då får du den avkoppling du behöver.

Hälsa/Personlig utveckling: Det här året utvecklas du bäst när du får tid till saker som gör dig lycklig. Pusha dig själv till att ta tag i din kreativitet och lev ut dina känslor. Du kan lära dig mycket om hur skönt det är att tala från hjärtat. Våga visa upp vad du kan och stå för den du är. Det kommer du må superbra av och samtidigt växa som person.

Fokusera på: Nöjen, dig själv och dina talanger!

Bär ditt stjärntecken runt halsen. Kräftanläs mer och köp här.
5b59c6b3c4a73 5b59c6b3c4abaskacc88rmavbild 2018 07 26 kl 15 00 25.png

ÅRSHOROSKOP LEJONET

23/7-23/8

Sex/Kärlek: Det kan bli väldigt mysigt för dig i år och har du en älskling kan ni komma varandra ännu närmare. Att vara öppna och ärliga med känslor blir extra viktigt. Som singel kan du träffa på någon där du känner en stark connection redan från början. I juni tar du för dig på ett helt annat sätt och du hamnar i centrum, plockar fler beundrare och ditt självförtroende lyser. Bäst sex blir i slutet på 2018!

Skola/Jobb:
Dina studier kommer falla mer på plats till hösten om du valt den vägen. Du vet vad du vill plugga och du har lagt upp en strategi för det också. På jobbet behöver du hitta ett nytt förhållningssätt som gör att du inte stressar så mycket. Ta inte på dig andras uppgifter utan fokusera på vad du kan förändra till det bättre och få in rutiner.

PUSHA DIG SJÄLV TILL ATT VÅGA UTMANAS, GE INTE UPP

Resor/Nöjen/Vänner: Detta året kan de vänner som inte längre ger dig någon energi försvinna ur ditt liv och öppna upp för helt nya vänskapsband som kommer kännas betydligt starkare och viktigare för dig. På våren kan du göra upp spännande planer kring en resa som kommer vara inspirerande och bredda dina horisonter.

Hälsa/Personlig utveckling: Ta hand om dig i år och fokusera på att hitta en passande livsstil nu. Du har alla möjligheter att jobba mot dina mål och utvecklas som människa. Men du kan känna att det krävs en del av dig, så var beredd på att satsa och pusha dig själv till att våga utmanas, ge inte upp!

Fokusera på: Ditt hem och din livsstil!

Bär ditt stjärntecken runt halsen. Lejonetläs mer och köp här.
5b59c2870e411 5b59c2870e45bskacc88rmavbild 2018 07 26 kl 14 44 50.png

ÅRSHOROSKOP JUNGFRUN

24/8-22/9

Sex/Kärlek: Det här året kan du falla för någon som är lite äldre eller någon som har mer erfarenhet än vad du själv har. Du utmanas på olika sätt i kärlekslivet och det kan vara läge att få koll på vad du vill ha. Februari är en superbra månad för att gå på dejter, ut och träffa folk, här finns det potential att träffa någon som leder till något seriöst. Början på året ser lovande ut när det kommer till passion, oavsett om du har en fast partner eller ej.

Skola/Jobb: Studenter kan få ett riktigt givande år där det händer massor med roliga saker. Du skapar lätt nya kontakter, inspireras av dina studievänner och festligheterna kommer vara en prio. Nu kan du också vara på väg att byta riktning gällande jobb och söka dig till ett ställe som känns helt rätt. Var öppen för de möjligheter som dyker upp och haffa dem!

DU KAN BLI ÖVERRASKAD AV DIN EGEN FÖRMÅGA

Resor/Nöjen/Vänner: I samband med resor kan du träffa på spännande människor som blir dina nya vänner. Satsa på att dra runt på weekends i år och utforska områden i din närhet. Det kan bli en hel del resor, gärna shopping och städer, nattliv och massor med mingel. Du umgås mer med dina vänner och hittar dessutom flera nya vänskaper genom gemensamma bekanta.

Hälsa/Personlig utveckling: De största förändringarna i år är att du börjar lyfta blicken och får upp ögonen för nya livsstilar. Du utvecklas och vill ha massor med input. Det kan vara läge att bolla större livsfrågor med någon du litar på, eller tillsammans med en coach eller mentor. Du kan bli överraskad av din egen förmåga att göra framsteg.

Fokusera på: Studier och på dina vänner!

Bär ditt stjärntecken runt halsen. Jungfrunläs mer och köp här.
5b59cae333cef 5b59cae333d36skacc88rmavbild 2018 07 26 kl 15 19 59.png

ÅRSHOROSKOP VÅGEN

23/9-22/10

Sex/Kärlek: Nu kan du träffa en eller flera personer som sätter igång saker hos dig. Oväntade möten som slutar med förälskelse och passion. Bästa månaden för äventyr och sex är juni där du verkligen får chansen att leva ut allt du har inom dig. Du har lätt för att träffa nya ansikten via vänner, på events och andra festligheter. Har du en relation behöver ni se till varandras djupare behov för att kunna utvecklas och börja gå mot gemensamma mål.

Skola/Jobb: Du är eftertraktad och dina kunskaper är precis det som folk söker efter. Viktiga personer kan komma in ditt liv och det bästa du kan göra är att ta emot all hjälp, vara öppen med vad du vill ha och hålla dig framme. Studier funkar fint för dig och du kan bli särskild fascinerad över nya och mer spännande ämnen än tidigare. Extrajobb fixar du lätt!

SLÄPP TAGET OM VÄNNER SOM INTE LÄNGRE FINNS DÄR

 

Resor/Nöjen/Vänner: Släpp taget om vänner som inte längre finns där för dig. Nya vänskapsband kan knytas i år som håller en högre kvalitet och där ni har gemensamma intressen. Du kommer söka dig till nöjen, nattliv och glamour 2018. Maj och juni är bra månader att resa iväg, se möjligheter och öppna nya vägar i livet.

Hälsa/Personlig utveckling:
Var ärlig mot dig själv och dina känslor, särskilt kopplat till din uppväxt. Du jobbar med att släppa ditt bagage. Nya tankesätt kan få dig att inse vissa saker som gör att du både utvecklas och lyckas känna dig tacksam för det du har. Att älska dig själv blir enkelt och du ser din egen potential.

Fokusera på: Din självkänsla och att förbättra din inkomst!

Bär ditt stjärntecken runt halsen. Vågenläs mer och köp här.

5b59bce7a2187 5b59bce7a228bvacc8agen.png e1532607829674

ÅRSHOROSKOP SKORPIONEN

23/10-21/11

Sex/Kärlek: Spänning och magi har stjärnorna att erbjuda dig. Relationer kommer utvecklas, du kommer träffa intressanta och givande människor. Kanske blir du galet kär innan du ens hinner reagera, men dina rules är vad som gäller. Slutet av 2018 har bra grejer att komma med när det handlar om passion och sex. För dig som har en relation kan du nu lyckas få dina högsta önskningar uppfyllda och lite till. Berätta hur du vill ha det.

Skola/Jobb: Här kommer du lyckas super med de projekt som ligger dig närmast hjärtat. Oavsett om det är skola eller jobb som är i centrum, det du ger energi till kommer också att växa och kännas värdefullt. Ha fokus på dina mål och kör ditt eget race nu. Du kan gå väldigt långt om du satsar och släpper fram dina förmågor och talanger. Studier eller jobb utomlands kan vara något.

KANSKE BLIR DU GALET KÄR INNAN DU ENS HINNER REAGERA

Resor/Nöjen/ Vänner: Resor och nöjen ligger framför dig under 2018. Bara du sätter dina egna begränsningar här. Checka av alla möjligheter till att kunna ta dig runt i världen, få perspektiv, upptäcka nytt och leva livet. Dina vänner kommer backa upp dig och ni kommer ha ett kanon år tillsammans. Även nya vänner kan trilla in och göra succé.
Hälsa/Personlig utveckling: Du utvecklas som allra bäst när du får ägna dig åt det som gör dig glad, så satsa på det. Ditt mående kommer ligga på topp och du kommer att känna dig stark, både fysiskt och psykiskt. Försök ha lite extra koll på vad du äter, välj bra alternativ och stressa inte. Du hittar en aktivitet som du kommer vilja prioritera.

Fokusera på: Dig själv och dina drömmar!

Bär ditt stjärntecken runt halsen. Skorpionenläs mer och köp här.
5b59cc575f300 5b59cc575f34askacc88rmavbild 2018 07 26 kl 15 26 53.png

ÅRSHOROSKOP SKYTTEN

22/11-21/12

Sex/Kärlek: Maj och juni är riktigt bra månader för dig som är singel att hitta någon som känns helt hundra. Ge dig ut och dejta, be vänner presentera dig för deras bästa kort och följ med i det fina flödet. Har du en relation kan ni fatta viktiga och stora beslut inför framtiden, kanske förlovar ni er eller väljer att flytta ihop. Kärleken kommer att stråla! Mars bjuder på passion och sexuell kemi!

Skola/Jobb: Om du inte tidigare funderat på studier är det möjligt att du halkar in ändå på just det spåret. Här kan du också passa på att lyfta blicken, ett år att plugga utomlands kanske. Det finns en större mening bakom det som sker nu. Se över din budget och styr upp den. Om jobbet känns stressigt kan det vara en fördel att hålla dig till rutiner och följa en tydlig struktur. Ju mer koll du har, desto bättre kommer du att fungera.

MARS BJUDER PÅ PASSION OCH SEXUELL KEMI

Resor/Nöjen/Vänner: Resor lockar dig och du har chansen att göra verklighet av din dröm. Det kan vara din tur att ge dig iväg på en längre exotisk tripp där du kommer i kontakt med nya kulturer, andra livsstilar och skapar eviga band. Dina vänner kan behöva ditt stöd i år och du har alla resurser för att finnas där och stötta. Du kan också träffa nya inspirerande vänner.

Hälsa/Personlig utveckling: Under 2018 kan du göra viktiga framsteg gällande din egna personliga utveckling. Lyssna på din kropp, på din inre röst och lita på din magkänsla. Ägna dig mer åt meditation, yoga och hitta din kreativitet. Det kommer att få dig avslappnad och ett nytt du kommer att kunna göra entré senare i år.

Fokusera på: Dina visioner och ditt inre!

Bär ditt stjärntecken runt halsen. Skyttenläs mer och köp här.
5b59c91f64f89 5b59c91f64fd0skacc88rmavbild 2018 07 26 kl 15 12 37.png

ÅRSHOROSKOP STENBOCKEN

22/12-19/1

Sex/Kärlek: Plötsliga möten, spännande människor och sexiga vibbar är vad som väntar dig när sommaren inleds. Du hamnar lätt i situationer som är äventyrliga, kanske ibland något dramatiska, men det är mycket passion med i bilden. För dig som har en relation är det viktigt att ni hittar på nya och utmanande saker tillsammans. Ni kan hitta en glöd och gnista om den har saknats.

Skola/Jobb: Detta året kan du ta stora beslut om din framtid och den riktning som du kommer att gå i. Oavsett om du är student, väljer att studera eller jobbar kommer du att arbeta hårt för att få din vilja igenom. Du kan också vara osäker på om du valt rätt och utmanas i frågor som handlar om vad exakt det är du ska göra. Ta ett steg tillbaka ibland och fundera. Det är inte hela världen om du gör något annat längs vägen.

NI KAN HITTA EN GLÖD OCH GNISTA OM DEN HAR SAKNATS

Resor/Nöjen/Vänner: 2018 kommer du att kunna träffa på nya intressanta vänskaper där ni har ett gemensamt intresse eller verkar inom samma organisation på något sätt. Du hittar liksom ”dina”. Socialt blir det här spännande och givande på flera plan. Augusti och september ser lovande ut om du vill ut och se dig omkring, antingen en längre resa eller en weekend.

Hälsa/Personlig utveckling: Genom dina vänner och genom möten med människor kommer du kunna utvecklas och få en annan syn på många saker. Var öppen för att se hur andra väljer att leva sina liv, låt dig inspireras och utmanas. Ibland kan din energi vara låg och det är bra om du sätter upp gränser för dig själv, vad som är rimligt och inte. Ansträng dig inte i onödan.

Fokusera på: Dina mål och ditt sociala liv!

Bär ditt stjärntecken runt halsen. Stenbockenläs mer och köp här.

5b59bf784e8ee 5b59bf784e930skacc88rmavbild 2018 07 26 kl 14 31 58.png e1532608410451

ÅRSHOROSKOP VATTUMANNEN

20/1-18/2

Sex/Kärlek: Sommaren är en utmärkt tid för dig att träffa någon. Både för dig som bara vill ha lite roligt och för dig som vill ha något mer seriöst. 2018 är något av ett ödesår när det kommer till kärlekslivet och du kan träffa på ”the one”, bli galet kär och hinna med både det ena och det andra. Även för dig som har en relation kan ni ta viktiga steg framåt som gör att ni kommer varandra närmare, hittar gnistan och det känslomässiga bandet.

Skola/Jobb: Här kommer du verkligen att ha ditt flow! Nu ska du satsa på allt det du vill. Om du så studerar, väljer att börja göra det eller är den som vill klättra i karriären. Låt inte den här möjligheten gå förbi dig. Ta kontakt med människor som kan hjälpa dig på vägen och visa din vilja att bygga upp ditt eget varumärke. Du kommer kunna gå långt. Sök drömjobbet!

2018 ÄR NÅGOT AV ETT ÖDESÅR NÄR DET KOMMER TILL KÄRLEKSLIVET

Resor/Nöjen/Vänner: Du kan ha vänskapsband som växer ännu starkare det här året. Ägna dig åt de relationer som du känner ger dig energi och glädje. Även här kan sommaren erbjuda dig resor, nöjen, uteliv och äventyr. Det blir flera tillfällen att koppla bort jobb/skola och bara njuta av livet. Var spontan och tacka ja till festligheter.

Hälsa/Personlig utveckling: Det börjar hända massor med grejer med dig under det här året och nu får du ett läge att släppa gamla mönster, gammal skit och se på dig själv med andra ögon. Ett viktigt år att lösa upp det som tidigare varit ett hinder från att komma vidare. Ta pauser ibland, varva ner, meditera och bara gör absolut ingenting. Då kommer du växa ännu mer.

Fokusera på: Att nå dina högsta mål!

Bär ditt stjärntecken runt halsen. Vattumannenläs mer och köp här.
5b59c7fa26b94 5b59c7fa26be1skacc88rmavbild 2018 07 26 kl 15 08 04.png

ÅRSHOROSKOP FISKARNA

19/2-20/3

Sex/Kärlek: Juni och juli är spännande månader för dig när du kan ta ut svängarna ordentligt. Kortare resor eller nätdejting kan verkligen överraska och få dig att tappa andan för en stund. Äventyr och nattliga besök står på listan under sommaren. Har du en relation kan det vara extra roligt att ge er iväg, upptäcka nya platser, umgås med vänner och gå på fester tillsammans. Ni får intressanta utbyten av varandra, på flera plan.

Skola/Jobb: Under 2018 kommer det hända saker med dig, särskilt för dig som är student eller driver eget. Du har en vision, ett mål och du kommer att nå det. Din vilja är så stark och du kommer dessutom ha hjälp längs vägen. Intressanta ämnen kommer tagga dig att vilja lära dig mer, öppna dina vyer och ge dig perspektiv på tillvaron. Så härligt! Du som jobbar kan bli erbjuden kortare kurser som ger utvecklingsmöjligheter på sikt.

ÄVENTYR OCH NATTLIGA BESÖK STÅR PÅ LISTAN I SOMMAR

Resor/Nöjen/Vänner: Ett fantastiskt år för att resa iväg på en längre resa, kanske drömresa till och med. Även weekends och andra typer av resor kan bli högaktuella under 2018. Du kommer kunna träffa nya människor, känna att du är med personer som ger dig det där lilla extra och du passar också på att leva lite mer i nuet, fånga dagen och göra vad du kan för att ha roligt.

Hälsa/Personlig utveckling: Det är bra om du hittar rutiner i din vardag även om dina tider kan se olika ut. Få in motion och en hälsosam livsstil för att underlätta. Nu kan det vara läge att ta kontakt med en coach eller mentor som kan få dig att lyfta blicken, utvecklas på djupet och som vägleder dig genom viktiga beslut. Du kan uppleva ett rikt inre när året är slut.

Fokusera på: Resor, studier och din livskvalitet!

Bär ditt stjärntecken runt halsen. Fiskarnaläs mer och köp här.
5b59cbfc701e2 5b59cbfc70235skacc88rmavbild 2018 07 26 kl 15 24 53.png