in

Årshoroskop 2017 – alla stjärntecken

årshoroskop 2016

Snart lämnar vi 2016 bakom oss och blickar framåt. Är du nyfiken på att veta hur ditt 2017 kommer se ut utifrån ditt stjärntecken? Vår grymma astrobloggare Sofia Pontén har sammanställt ett årshoroskop för samtliga stjärntecken! Mer

2017 närmar sig med stormsteg och Astrobloggen vet vad som väntar dig i nästa år. I hennes årshoroskop för alla stjärntecken kan du bland annat ta del av hur det kommer gå för just ditt stjärntecken när det gäller kärlek, skola, jobb, sex, vänskap, resor och hälsa. Klicka här för att komma till inlägget!

Veckorevyns astroblogg drivs av Sofia Pontén, mer känd som Scorpio Rising i astrosammanhang, och startade sin blogg 2012 som en del av Veckorevyn.com.

Det var i Brooklyn, New York, som Sofia först lärde sig om och började utforska astrologins värld och varje vecka publicerar hon sitt populära Veckans horoskop, Helgastro och en gång i månaden Kärlekshoroskop, men i bloggen hittar du också allt från ”Så flirtar Stjärntecken” och ”Så passar Stjärntecknen ihop” till guider om hur stjärntecknen beter sig på fest, i hemmet och på jobbet. Sofia skriver både populära horoskop, men går också till botten med hur astrologi fungerar. Har du några frågor om horoskop och stjärntecken som du inte fått svar på? Du kan alltid nå Scorpio Rising på adressen: [email protected]

Horoskophalsband för just ditt stjärntecken

Kan man någonsin få nog av astrologi? Inte vi i alla fall! Vi är många som ser våra stjärntecken som en del av vår identitet och läser likväl horoskop som egenskaper för vårt stjärntecken nästintill maniskt. Dessa halsband är ju alltså rena drömmen för en horoskop-junkie! Ett halsband för varje stjärntecken i två färger, guldfärgad och metall. Love it!

HOROSKOPSMYCKEN

Klicka på produkterna för information om pris och återförsäljare – handla direkt på veckorevyn.com

 

Mer nyfiken på just kärlek för ditt stjärntecken? Här hittar du fler kärleksrelaterade astron:

Så passar stjärntecken ihop – kärleksmatchning mellan alla tecknen!

Alla teckens sexhoroskop – så är ditt stjärntecken i sängen!

Flirtguide del 1 – Så vet du om din flirt vill mer!

Flirtguide del 2 – Så fångar du din flirt!

Missa inte heller Scorpio Rising i sociala medier:

facebook.com/scorpiorisings
[email protected]
instagram.com/scorpiorisings
twitter.com/scorpiorisings