in

Vad gör J-Lo?

jlos
Vad gör J-Lo?

Hade du en hård helg? Inget mot vad Jennifer Lopez hade… Mer

jlos

Jennifer Lopez tar sig igenom sitt första triathlonlopp i Malibu.

Had du en hård helg? Antagligen ligger du i lär jämfört med Jennifer Lopez. Tvillingmamman tog sig igenom sitt första triathlonlopp i Malibu – och dagen därpå hoppade hon på ett plan till New York, maken Marc Anthony fyllde 40 år och vännerna hade ordnar ett enormt överraskningskalas…

jlos6

Vilken makeover – Jennifer visade inte en min av träningsvärk dagen efter…

Triathlonloppet i Malibu bestod av tre etapper: cykel, simning och löpning. Jennifers lopp var inte en helt privat affär, hon gjorde det i samarbete med träningstidningen Self.

jlos4

Gunnar Peterson jobbade med Jennifer inför loppet.

Tuffaste utmaningen för Jennifer var etappen med simning. Till sin hjälp hade hon hela vägen sin personlige tränare, Gunnar Peterson (stenhård kändistränare som bland annat fått Angelina Jolie i form för hennes filmer).

jlos2

Hjälm på – Jennifer kör järnet i cykeletappen.

Gunnar Peterson har tränat med Jennifer Lopez i många år.
– Hon är fantastisk! Jennifer har en aktiv livsstil, hon är en sportig typ. Under alla de år jag jobbat med henne har hon aldrig sagt att hon avskyr att träna. Hon jobbar hårt, hon äter sunt och hon avstår helt från alkohol och rökning, har Gunnar berättat för Aftonbladet.

jlos5

Grattis älskling! Marc grattade frun Jennifer när hon gick i mål.

Maken, sångaren Marc Anthony, var där och hejade på – och supportade frugan när hon sprang i mål, iklädd våtdräkt! Superstjärnan klarade loppet på två timmar och 23 minuter.

jlos3

– Jag är så stolt över mig själv, har Jennifer sagt om träningen inför loppet. Det enda jobbiga med träningen har varit att det tagit tid från hennes ögonstenar Max och Emme.

– Det är jobbigt, men det går. Ibland har jag till och med tagit med dem till gymmet, som vi har hemma. De får ligga på en filt och leka när jag står på träningscykeln, säger hon.

Den 39-åriga stjärnan sprang loppet precis som alla andra, men hon hade med sig flera livvakter, en personlig assistent, tränaren Gunnar och sin syster Lynda Lopez som stöd.

Bildextra: Jennifer Lopez triathlonlopp