in

Så laddar du för ny vecka

Ny vecka, nya möjligheter! Söndagarna är perfekta för att ladda på med ny energi inför den kommande veckan. VeckoRevyn ger dig 10 sköna energitips här! Mer

Stressa ner
Sov ut, det är trots allt helg. Försök att ha obokade timmar i kalendern och ta det lite som det kommer. Glöm inte att ta hand om dig själv istället för att hinna med så mycket som möjligt. Släng på favoritboxen eller streama de senaste avsnitten från serien du följer. Men försoffa dig inte helt.

Ta en promenad
Nu när solen letar sig fram är det riktigt skönt att slänga på sig solisarna och ta en promenad. Det är bra för både kroppen och humöret. Ta med kameran och fotografera allt från blommor till fåglar. Kanske vårens första insekt landar i ditt knä? Fota!

Scrapbooka
Dra fram fotoalbum, foton, biljetter eller småsaker från olika ställen och klipp och klistra ihop en riktigt snygg scrapbook. Ta sedan fram albumet då och då och bläddra igenom det. Lockar garanterat till skratt och många härliga minnen från solsemestern, tjejhelgen i Kalmar eller familjemyset i fjällen.

Baka
Överraska med en god foccacia eller spana in vinnarrecepten från Halv åtta hos mig och gör en lyxig efterrätt. Det piggar garanterat upp både dig och den lyckliga som blir bjuden. Frys in och ta fram nästa gång du får besök.

Rengöring är A och O
Passa på att skölja ur dina sminkborstar. Det ska göras varje vecka, men det är lätt att slarva… Varför inte göra det nu? Du kommer inte att ångra dig när du sminkar dig på måndag morgon!

Chilla med veckoplaneringen
Kolla igenom veckans schema så att inget kommer som en överraskning, men släpp det sedan för dagen. Det är fortfarande helg och du behöver inte planera in allt i minsta detalj. Se fram emot en vecka med luckor i kalendern. Allt behöver inte fyllas.

Umgås
Träffa tjejkompisarna, pojkvännen eller mormor. Deras energi smittar av sig på dig och gör att du känner dig peppad inför veckan.

Hårinpackning
Gör en hårinpackning. Håret blir mjukt och fräscht och du slipper att tvätta det nästa morgonen. Några extra minuter i sängen är aldrig fel.

Vårgarderob
Kolla igenom garderoben. Kanske är det dags att plocka fram vårplaggen? Lägg fram dina favoriter och göm de megatjocka vintertröjorna längst in. I veckan kan du smygstarta våren med förra årets favoritklänning.

Måla naglarna
Måla naglarna i en härlig färg. Varje gång du tittar på naglarna blir du glad, och ett leende smittar som bekant lätt av sig.

nagellacksheadern