in

Så blir ditt kärleksår 2009

Så blir ditt kärleksår 2009

Veckorevyns stora sexastro avslöjar…

Mer

Väduren 21/3-20/4

vadurklar

Vår
Det börjar redan i februari och sedan är det bara passion, sex och romantik för hela slanten under våren. Vad som helst kan hända, du kan hitta den sanna kärleken eller trassla in dig i ett riktigt drama. Det blir en vild och galen vår för din del.
Sommar
Efter den heta och härliga våren känner du att du behöver satsa på något annat ett slag. Sommaren handlar därför mer om resor, vänner och kanske nya projekt. Visst kan juli bli en ganska romantisk månad men du prioriterar annat.
Höst
Hösten börjar bra med lite skön romantik, men du har för mycket att göra. Arbete eller studier har en tendens att komma i vägen för kärleken. Det skapar troligen inga större problem men det blir snarare ljummet än hett.
Vinter
I november kan det vara dags för ett stort steg, kanske något du funderat över ett tag. Det kan vara läge att flytta ihop, gifta sig eller skaffa barn. December börjar bra men julstress kan göra att året slutar med ett riktigt storgräl. Det lönar sig att slappna av.

Oxen 21/4-21/5

Vår
Du drömmer mycket om kärleken och tänker på framtiden ideligen. Men du kommer inte till skott, särskilt inte om du är singel. Dels har du svårt att hitta någon som matchar dina drömmar, dels har du mycket att göra på andra plan.
Sommar
Du får en riktigt härlig sommar med gott om romantik, passion och nya framtidshopp. Juni blir allra bäst men det är ändå bara början på en minnesvärd sommar. Du har verkligen vind i seglen och din charm räcker hur långt som helst. Bara att njuta.
Höst
Precis mellan sommar och höst kan det bli en liten kärlekskris, men den går att reda ut ganska fort och sedan väntar en fin höst. Det enda som kan stressa dig är om din partner vill fatta stora och seriösa beslut, för det är inget du vill göra just denna höst.
Vinter
Under vintern ställs du inför en del mariga val. I värsta fall kanske det finns mer än en som får ditt hjärta att slå de där extra slagen, och i så fall hamnar du i ett läge där du inte alls trivs. Knepigt, men verkligen inte långtråkigt. Året får ett passionerat slut.

Tvillingarna 22/5-21/6

tvillingklar

Vår
Våren sjuder av romantik. Visserligen börjar 2009 med en hel hög kärleksproblem, men de skingras för vinden och sedan väntar en riktigt ljuv vår med långa blickar, ömma ord och stora löften. Du njuter och ger kärleken massor av utrymme.
Sommar
Under större delen av sommaren är du upptagen av andra saker. Ibland är det nöjen och resor som gäller, ibland är det vänner eller släktingar som behöver din hjälp. Men själva högsommaren passar i alla fall perfekt för kärlek och passion.
Höst
Det går upp och ner. Periodvis orkar du inte riktigt med ditt eget kärleksliv, du behöver mer utrymme för egna tankar och funderingar. Om du har en partner som respekterar detta uppstår inga större problem. Annars blir det trist.
Vinter
Chansen finns att december börjar med passion. I övrigt blir det en ljummen vinter. Du har tusen planer och förhoppningar men det mesta blir helt enkelt inte av. Kanske är det ditt yrkesliv som stjäl tid och energi, kanske är det vardagens småsaker.

Kräftan 22/6-22/7

kraftaklar

Vår
I år blir det ont om vårkänslor. Du vill gå din egen väg och ditt tålamod med andra är mycket kort, något som också saboterar många romantiska situationer. Andra halvan av april blir bra men i övrigt blir det inga rosa moln att tala om.
Sommar
Efter en trasslig vår passar det fint med en riktigt romantisk försommar. Högsommaren går åt till nöjen men när sensommaren kommer tar kärleken fart på allvar. Nu handlar det om passion och stora känslor. Och om bestående kärlek.
Höst
Under hösten är du sällskaplig och flirtig. Är du singel dyker det upp många intressanta möjligheter. Har du en partner lönar det sig att satsa på gemensamma nöjen, annars finns det en viss risk att ni glider isär när tempot blir högt och mötena många.
Vinter
Du får en riktigt spännande vinter med gott om festligheter och gott om romantik. Det är också möjligt att 2009 slutar med ett stort beslut. Du vill utnyttja de nya erfarenheter som du har gjort under året till något meningsfullt och seriöst.

Lejonet 23/7-23/8

lejonklar

Vår
Vårkänslorna börjar redan i februari och mattas helt enkelt inte. Det blir en ljuvlig vår med massor av romantik men också med en hel del seriösa funderingar. Har du funderat på att gifta dig är det ingen dum idé att slå till nu. Gott om goda omen.
Sommar
Försommaren blir problematisk. Det finns mycket som du är missnöjd med och det går troligen ut över ditt kärleksliv i första hand. Men resten av sommaren blir bra med juli som juvelen i kronan. Reser du så välj ett mål med romantisk stämning.
Höst
Det blir en ganska stressig höst. Kanske byter du jobb, kanske påbörjar du en ny utbildning. Omställningarna gör att ditt kärleksliv kommer i kläm en smula. Trots det hinner du med en hel del passion, särskilt i början av september.
Vinter
November kan bli årets värsta krismånad. Du behöver utrymme och om du inte får det tappar du tålamodet helt och hållet. Stor risk för gräl. Men det här är en övergående period, december ser bättre ut. Det tar ett tag innan du hittar lusten igen, dock.

Jungfrun 24/8-23/9

jungrfuklar

Vår
Under våren stjäl vardagen det mesta av din tid. Det handlar om jobb, studier, framtidsplaner, bostad. Det kan också hända att du gör en lång resa i mars. Kärleken hamnar helt i skuggan av andra saker, på den fronten händer det inte mycket alls.
Sommar
Sommaren bjuder på både toppar och dalar. I juni ordnar sig mycket så att kärlek och andra relationer äntligen får utrymma att växa och frodas. Juli handlar om nöjen och vänner, och kanske om svartsjuka. Och i augusti händer allt möjligt på en gång.
Höst
Inte sällan är hösten din bästa årstid och det gäller även under 2009. Det är nu kärleken slår till på allvar. Känslor växer, eller dyker upp i en helt ny form. Om ditt hjärta var ledigt innan så kan du räkna med att det blir upptaget nu.
Vinter
Du har en lekfull vinter framför dig. Den mörka årstiden bjuder generöst på erotik, romantik och nöjen i skön blandning. Har du en partner blir ert förhållande starkare och starkare nu, särskilt om ni delar en underhållande och spännande fritid.

Vågen 24/9-23/10

vagklar

Vår
Hela våren försvinner i en total röra, och det handlar just om ditt kärleksliv. Det blir turbulent, ambivalent och svårkontrollerat. Kanske faller du för någon som du verkligen inte vill känna så för. Ett spännande och krävande kaos som sväljer allt annat.
Sommar
Du sänker tempot och väljer bort romantiken till förmån för andra saker. Det är en paus du verkligen behöver. I juli vågar du ge kärleken lite utrymme igen. Högsommaren blir fin men sensommaren innehåller en del saker som du oroat dig för.
Höst
Delvis blir hösten härlig och romantisk, men det finns också veckor då du bara vill vara ifred. Dina känslor behöver få mogna i lugn och ro och du känner dig inte redo för att ta nästa steg. Möjligen har du nått dit mot slutet av oktober.
Vinter
Året slutar en smula snöpligt. Inte så att kärleken trasslar till sig men det dyker hela tiden upp andra saker som stjäl din tid. Det handlar om allt möjligt från din karriär till avlägsna släktingar som du av olika skäl blir mycket engagerad i. Ont om romantik.

Skorpionen 24/10-22/11

skorpionklar

Vår
2009 börjar bra men kärleken svalnar snabbt och det blir upp till dig att blåsa på glöden – eller låta bli. Inte sällan känner du dig kluven, det finns andra saker som kanske lockar dig mer än kärleken gör. Resor, nya vänner, omväxling i alla former.
Sommar
Försommaren blir sagolikt dramatisk. Risken för gräl och svartsjuka må vara stor men du kan också njuta av passion, sex och nya, spännande möjligheter. Resten av sommaren blir lugnare och i augusti kan saker och ting bli mycket mer stabila.
Höst
I övergången mellan sommar och höst kan det bli lite knepigt. Under några veckor kan vardagen kväva kärleken. Men det reder ut sig och större delen av hösten blir romantisk. Dessutom är det en fin tid för stora fester och glamoröst nöjesliv.
Vinter
Vintern för med sig massor av goda nyheter. Inte bara på kärleksfronten men onekligen där också. Du har tur helt enkelt och du lyckas med det mesta du gör. Det enda som känns trögt är karriären, allt annat fungerar exceptionellt bra mot slutet av 2009.

Skytten 23/11-21/12

skyttklar

Vår
Bortsett från en minimal svacka i april blir det här en ljuvlig vår som ger dig alla chanser. Särskilt bra ser det ut för dig som har en fast partner och vill att förhållandet ska växa och frodas. Kanske är det dags för att ta relationen till en ny nivå.
Sommar
Under sommaren är det andra saker som spelar huvudrollen. Efter en intensiv kärleksvår behöver du en paus och du har dessutom vänner som har känt sig en smula bortglömda. Därför blir detta en nöjessommar med mycket lite romantik.
Höst
Hösten börjar och slutar bra, men i mitten dyker det upp en hel del problem och efteråt är det förmodligen dessa du kommer ihåg. Framför allt handlar det om att ditt kärleksliv äter upp ditt personliga utrymme. Tidsbrist gör saken värre.
Vinter
Ett par glödheta veckor i december ger hela vintern ett härligt skimmer. Det låter kanske lite, men det handlar om passion på en nivå som du inte kommer att glömma i första taget. Det kan dessutom mycket väl leda vidare till långsiktiga förbättringar.

Stenbocken 22/12-20/1

stenbockklar

Vår
På många sätt blir det en fin vår men just kärlekslivet fungerar bara inte. Ett par veckor i april bjuder på vårkänslor men sedan innebär kärleken mest gnäll, bekymmer och missnöje. Resten av året blir bättre och det är tur det.
Sommar
Så fort sommaren anländer går många av dina kärleksproblem upp i rök. Det blir faktiskt en ovanligt romantisk sommar trots att det nog är det sista du väntat dig. Juni blir en månad i särklass och passar dessutom extra bra för löften av alla slag.
Höst
Det blir inte en höst helt utan kriser, men i stort sett har du turen på din sida. Inte bara på kärleksfronten, du hinner med en hel del nöjen också utan att det drabbar ditt kärleksliv nämnvärt. Din smidiga planering gör allt ännu bättre.
Vinter
Kanske blir vintern den bästa delen av 2009. I varje fall blir det riktigt gott om romantiska stunder, ömma ögonkast och nya förhoppningar. Och skulle du råka vara singel när vintern inleds så är du det knappast längre när 2009 tar slut.

Vattumannen 21/1-18/2

vattumanklar

Vår
Under våren är du flirtig och lekfull. Du vill inte fatta några stora beslut i kärleksfrågor utan ta det dag för dag, och kanske satsa på mer än en dessutom. Du gillar att ha valmöjligheter och du låser dig ogärna vid en enda väg. Spännande och intensivt.
Sommar
I juni dyker det upp en del fnurror på tråden. Juli blir mycket bättre men sommaren blir inte riktigt så romantisk som du nog hade hoppats. Delvis beror det på tidsbrist, du har ovanligt mycket att göra. Trots att det är sommar blir det ont om lediga stunder.
Höst
Det blir en ganska rörig höst. Du vill gärna satsa på kärlek och romantik men samtidigt händer det mycket på andra plan. Mest handlar det om din karriär. Kanske dyker det upp helt nya chanser på den fronten. Kanske en lockande utbildning.
Vinter
November blir inte alls en rolig månad. Gamla konflikter kommer till ytan och ställer till problem. Det mesta går att lösa men inte helt smärtfritt. Resten av vintern ser betydligt bättre ut även om det blir svårt att få tiden att räcka till.

Fiskarna 19/2-20/3

fiskklar

Vår
Du satsar mer på nöjen och resor under våren än på kärleken. Det blir trots allt en hel del vardagligt mysiga stunder att njuta av, men den riktiga gnistan saknas. Undantaget är april som innehåller en hel del passion om du väljer att nappa.
Sommar
Större delen av sommaren blir romantisk och skön. För dig som söker en ny kärlek är juni kanske årets bästa månad. Men det kan dyka upp komplikationer i juli, och du kommer att behöva både tålamod och sunt förnuft för att inte trasslet ska växa.
Höst
Hösten börjar med en fnurra men blir snabbt bättre. Känslor har dock en förmåga att utvecklas väldigt fort under hösten, så det handlar om sex och rå passion snarare än romantiska stunder och mera stillsamma känslor. Räkna med dramatik och turbulens.
Vinter
November blir en härlig månad och nu är det också dags att tänka lite extra på framtiden, i varje fall om det finns saker som du vill ändra på. December bjuder på en del stress och fnurror men slutar trots allt i härlig romantik innan året är till ända.