in

Nya trenden: stoppa upp geting-bon i vaginan (snälla, DON’T DO IT)

getingar dragare

Det går just nu rykten om att getingbon hjälper till att göra vaginan tajtare – men SNÄLLA, följ inte det här dumma rådet. Mer

Oavsett vad du läser, ser eller hör så ska du inte stoppa upp ett getingbo i din vagina. Att någon skulle vilja stoppa upp någonting som på ett eller annat sätt involverar getingar i sin vagina är bortom min förståelse, men tydligen så är det den senaste konstiga trenden.

Folk tar alltså de små bollarna som getingar använder för att lägga sina larver i (redan här blir det megaäckligt) och stoppar upp i sin vagina. De lägger gamla LARVBOLLAR. I. SIN. VAGINA!!!

Förutom att idén låter helt sjuk, så är även de här små bollarna lite vassa vilket betyder att man verkligen kan skada sin vagina, berättar Dr. Jennifer Gunter för Hellogiggles.

Getingbon är skrovliga och kommer med all säkerhet lämna märken. Och även om man kan ignorera den smärtan är det fortfarande så att man är mer mottaglig för att smittas av könssjukdomar, speciellt HIV, om man har ett öppet sår i vaginan. Getingbon dödar tydligen också de goda bakterierna som finns i vaginan, och vi alla vet väl hur viktiga de är för att din vagina ska må bra och vara hälsosam. Som om inte det vore nog kan det också finnas larver kvar i bollarna. Japp.

Om det är någon gång man ska använda sitt sunda förnuft är det nu. Stoppa inte upp geting-bollar i vaginan. Bara gör det inte.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss