in

Nu finns det choklad som botar mensvärk – ja, du läste rätt

mensvärk choklad

Drömmar kan bli verkliga. I alla fall om man ska tro den Schweiziska chokladtillverkaren ”Chocolate With Love”. De har nämligen tagit fram en choklad som ska bota mensvärk. Mer

Ja, ni hörde rätt. En chokladkaka, döpt till ”Kvinnomånen”, som ska bota mensvärk. Inte nog med att chokladen förmodligen är en asgod i och med att den är schweizisk och well, innehåller choklad. Den ska DESSUTOM innehålla örter som lindrar värk.

Tillverkaren vill dock inte avslöja exakt vilka örter chokladen innehåller, men säger att innehållet har en lugnande effekt, enligt sajten Omtalat, som också var först med att rapportera nyheten om den magiska chokladen.
?width=500&version=2213691

Om chokladen verkligen botar mensvärk vet vi inte, eftersom vi inte har haft möjlighet att testa den. Men vi känner oss sjukt hoppfulla! Och tja, även om den inte hjälper mot värk så är det ju ändå choklad!

Chokladen går tyvärr inte att köpa i Sverige än, men vi hoppas att den snart kommer! Till dess kan alla med mensvärk passa på att läsa den ultimata menshacks-listan. I den listar veckorevyn.com alla bästa tips för hur man lindrar mensvärk. Enjoy!
tumblr inline nckivyCdva1rs685u