in

Kvinna fastnade i badkar – efter att ha använt för mycket kokosolja

kokosolja badkar

Kan det bli för mycket av det goda? Ja, i alla fall om det gäller kokosolja. Det fick en kvinna erfara när hon fastnade (!) i badkaret efter att ha använt lite för mycket av den. Mer

Att ha en klick kokosolja i badet är ljuvligt, det luktar gott och gör en len som ett spädbarn. Imgur-användaren ”denshan” är en av alla de som gärna badar med kokos, men den här gången gick det inte riktigt som hon tänkt sig.

Enligt Refinery29 la ”denshan” i en stor näve kokosolja i sitt badvatten och hoppade i. När hon var färdigbadad släppte hon ut vattnet och gjorde sig redo att kliva ut ur badet – men det gick inte. Längs hela badkaret hade det nämligen bildats en tjock hinna av kokosolja som var glashal. ”denshan” lyckades varken ställa, sätta eller kravla sig ur badet.

Imgur-användaren plockade då fram mobilen, tog en bild och laddade upp den på Imgur tillsammans med en text om vad hon hade råkat ut för. Hon skrev bland annat: ”Jag glider runt som en gigantisk inoljad potatis”.

Hur kom hon tillslut ut ur badet då? Jo, genom att gång på gång fylla på badkaret med vatten och rengöringsmedel lyckades hon till slut kravla sig upp.

Alltså, FAIL, men också så himla roligt. Med denna text vill vi skicka med en varning till alla kokosolje-älskare där ute: var försiktiga med oljan i badet!

 

I am currently stuck in a bath