in

Ikea uppmanar par att ”sova som svenskar” i ny kampanj

istock 477148520 scaled
Couple waking up in bedroom. Focus is on African American woman stretching.

I en ny kampanj som möbeljätten Ikea lanserat i Storbritannien uppmanar de par som sover tillsammans att göra det på ett svenskt sätt. Men vad betyder det? Jo, det är tydligen unikt för oss svenskar att sova med varsitt täcke istället för ett stort. Who knew? Själv drabbas jag av grov panik varje gång min […] Mer

I en ny kampanj som möbeljätten Ikea lanserat i Storbritannien uppmanar de par som sover tillsammans att göra det på ett svenskt sätt. Men vad betyder det?

Jo, det är tydligen unikt för oss svenskar att sova med varsitt täcke istället för ett stort. Who knew?

Själv drabbas jag av grov panik varje gång min man och jag åker utomlands och till vår stora förtvivlan inser att hotellet har ETT TÄCKE som vi måste DELA PÅ. Det bäddar (no pun!) ju för skilsmässa, något som Ikea också har insett.

Därför lanserar de nu tvåpack täcken, ”TOG-ether bundle”, för att uppmana folk att sluta sova med ett, och på så sätt både få en bättre sömn och relation.

Nu hoppas vi att två täcken-trenden sprider sig världen över och får folk att frysa mindre, knuffas mindre och älska mer!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

prenerbjudande happy jankell

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss