in

Hur påverkar våren dina känslor?

daragere
Hur påverkar vårvädret dina känslor?

VeckoRevyn gav sig ut på stan för att kolla om vårkänslorna kickat in!

Mer

daragere

Blommor, bin och varma vindar. Våren är här på riktigt, men hur står det till med vårkänslorna? VeckoRevyn gav sig ut på stan…

Hur påverkar våren dina känslor?

k8

Therese Lundin, 27 år: Jag är nykär i min pojkvän Niklas Abrahamsson som jag varit tillsammans med i 1,5 år. När solen skiner blir humöret på topp och det påverkar mina känslor otroligt mycket!

k1

Sofia Bernholt, 18 år: Nu när det är varmt ute så blir jag mycket gladare! Det pirrar mer i kroppen och jag vill hela tiden hitta på saker att göra. Jag dejtar en kille just nu och jag hoppas att vi blir tillsammans förr eller senare…

k9

Emma Karlsson, 23 år: Jag trivs som singel och känner mig lycklig! Självklart så påverkar det fina vädret mina känslor för jag känner mig mer flirtig och öppen för förslag på sommaren.

k3

Johan Ribberfeldt, 16 år: Vädret påverkar mig väldigt mycket! Man blir gladare, det är fint ute och alla tjejer klär sig mycket finare! Nu är jag hellre ute i det fina vädret än sitter hemma framför datorn. Jag är inte tillsammans med någon men det finns en tjej som jag tänker på…

k5

Josefine Klanghammar, 23 år: Jag har alltid varit kär i min pojkvän Anton Karlsson, men självklart påverkar vädret mitt humör! Jag och min pojkvän går ut på promenader, äter ute och hittar på mer saker. Man blir gladare som person och det påverkar förhållandet positivt.

k6

Evelina Aldin, 19 år: Generellt sätt så påverkas man mycket av det fina vädret. Jag har precis gjort slut med min kille så just nu känner jag inte att jag håller med om att känslorna påverkas på ett positivt sätt. Men som sagt, rent generellt så har man nog mer vårkänslor!

k4

Jenny Lindberg, 24 år: Man blir mysigare och vill kramas mer. Jag har varit tillsammans med min pojkvän Robert i 1,5 år och när våren kommer så vill man visa att man är kär! När det är ljust ute så bli man också piggare och gladare.

k2

Robert Togan, 29 år: Det påverkar en hel del. Jag blir piggare och gladare och ser fram emot att träffa min tjej, Diana. Vintern är tråkig och nu har man större lust att hitta på saker. Jag ska gifta mig om 3 veckor och ser verkligen fram emot det, det kommer att bli ett underbart vårbröllop!

k7

Ronja Sverre, 22 år: Man bli mer positiv när det är sol ute och fint väder. Killarna bli snyggare och går ut i mer lättklädda kläder, det gillar jag, haha…