in

Fråga VeckoRevyns sierska om din framtid

bild 8
Sierskan spår din framtid

Du har väl inte missat VeckoRevyns frågespalt – ”Fråga sierskan”? I varje nummer av VeckoRevyn spår sierskan Eva Eriksson hur framtiden kommer att bli. Ställ din fråga här!

Mer

sierskandrag

VeckoRevyns sierska Eva Eriksson svarar på dina frågor om framtiden.

Eva, vad kan jag fråga dig om?
– Du kan fråga mig om dina relationer, kärlek, karriär, framtid… Jag kan hitta bortsprungna djur, borttappade ägodelar och jag kan ta kontakt med personer som har gått över till andra sidan.

Hur länge har du haft gåvan?
– Min gåva är medfödd, det började när jag var två år. Min mamma har berättat att hon brukade hitta mig på hallgolvet mitt i natten, där jag satt och pratade och skrattade. Hon såg aldrig någon, men jag pratade med en gammal dam i 1800-talsklänning med en knut på huvudet. Nu i efterhand har jag förstått att damen var min andliga vägledare som ledde mig rätt under min uppväxt och hjälpte mig att utveckla gåvan.

Vilken är den vanligaste frågan du får?
– Om kärlek och relationer, helt klart. Oftast får jag frågor om förhållandet kommer att hålla, eller vad flörten kommer att leda till.

Funkar alltid dina spådomar?
– Ja, men ibland kan det ta lite tid innan mina spådomar slår in, då kan personen jag spått uppleva att han eller hon fått felaktig information. Allt jag säger kanske inte sker imorgon, det kan ta någon månad eller något år.

Kan du ge ett exempel på en spådom som funkat?
– Två hundägare sökte upp mig efter att deras hund hade varit borta i två dagar. Med hjälp av ett foto på hunden fick jag kontakt med honom. Han visade mig en sjö, området runt omkring och den geografiska riktningen. Hunden berättade också om ett hundgodis som hans husse alltid hade med sig, och han berättade att deras jaktturer inte handlade så mycket om jakt, utan mer om att ströva omkring i skogen tillsammans. När jag berättade information för hundägaren skrattade han, godiset och jaktturerna stämde. Han kände igen sjön på beskrivningen, det visade sig att det var där som hunden hade sprungit bort. Nästa dag fick jag ett mejl där de berättade att de hade hittat hunden.
Hur ska jag göra om jag vill ställa min fråga?
– Forumlera din fråga och skicka med ett nytaget foto på dig själv. Jag behöver fotot för att kunna koppla ihop energin med dig som person.
 
Mejla Eva Eriksson din fråga på [email protected] och glöm inte fotot!