in

Bli av med din problemhy!

url
Bli av med din problemhy!

Oren hy? Läs det här!

Mer

url
i samarbete med

Mer än två tredjedelar av alla  som är 14-24 år lider av finnar och pormaskar – vilket gör oren hy till ett av de största bekymren/problemen för denna åldersgrupp. Men vilken betydelse har hyns skick hos dagens unga kvinnor, och hur viktigt är det för deras utseende jämfört med andra saker?

Så tycker kvinnor om oren hy

  • En av sex kvinnor som regelbundet får finnar skulle göra slut med sin pojkvän om de fick en hy utan orenheter.
  • 25% utav kvinnorna som lider utav finnar skulle ge upp ett års semesterersättning om de fick en hy utan orenheter.
  • Det var ett svårt val, men över 50% av kvinnorna som får finnar uppgav att en hy utan orenheter gör dem gladare än choklad!

5 enkla råd för att få en ren hy:

  1. Försök att dricka åtminstone två liter vatten dagligen. Detta rensar ut gifter från huden och bidrar därigenom till en strålande hy.
  2. Tvätta ansiktet med en mild rengöring – om du har finnar är det lockande att använda en slipande rengöring, men det kan göra problemen värre eftersom huden blir irriterad med resultat i rodnad   och svullnad.
  3. Använd en skonsam exfoliering regelbundet för att ta bort överskotts fett och döda hudceller, vilka kan täppa igen porerna och därigenom orsaka pormaskar.
  4. Använd en fettfri ansiktskräm efter rengöring för att tillföra nödvändig fukt till huden och undvika att porerna täpps till.
  5. Se till att du får tillräckligt med sömn och vila. När du sover förnyas hud cellerna, vilket effektivt      bidrar till en frisk och strålande hy.

Neutrogena® Visibly Clear™

neutro

25 års kunskap från engelska dermatologer, två år av intensiv produktforskning och intervjuer med tusentals kvinnor har lett till Neutrogena® Visibly Clear™ Produkterna som kan användas dagligen har utvecklats för att hjälpa unga kvinnor att få den hy de önskar; en hy som är synbart ren och frisk genom att…

* Bekämpa och förebygga finnar och pormaskar – effektivt men skonsamt
* Ge huden nödvändig vård för att bli fräsch, klar och mjuk

Tävla om produkter och läs mer på Klarhy.nu!

i samarbete med