in

4 experter: åk hit i sommar!

bild 2
4 expert om bästa chartern

Bästa shoppingen, stränderna och uteställena. Experterna berättar vart man egenligen ska åka på semester!

Mer

bild 2

De klassiska charterställena drar fortfarande mycket folk på sommaren. Ayia Napa, Alanya, Rhodos och Mallorca bjuder på fest, schyssta stränder, bra shopping och massor av sol. Men har det kommit några nykomlingar i år och vilka är de HETASTE ställena att åka till?! Experterna berättar vad du bäst spenderar semestern i sommar.

Apollo: Ibiza gör comeback!

apollo

Kajsa Malmström

– I sommar gör Ibiza comeback! Det har Kajsa MalmströmApollo koll på. Med ett exklusivt nattliv, kändistätt och bra shopping förstår vi varför folk åker till Ibiza! Nu kan man även åka charter hit! Festa på Ibiza.

– Grekiska Zakynthos är också en väldigt populärt ställe om bjuder på mycket fest. Om man är ute efter en lite lugnare semester  så rekommenderar jag ön Kefalonia som har en otroligt vacker natur, säger Kajsa Malmström. Njut av de grekiska öarna.

Travelpartner: Shoppingparadiset Palma…

travelpartner

Magnus Lundin

…rekommenderar Magnus LundinTravelpartner.

Mallorca var tidigare grisfesternas paradis. Numera semestrar många kändisar på Mallorca och ön är väldigt exklusiv, säger Magnus Lundin. Annars är Montasir i Tunisien väldigt fint, med mysiga basarer och med en enorm marina.

Shoppa bland kändisarna i Palma eller åk på exotisk semester till Afrika!

Ving: Åk till Thailand!

magdalena ohrn

Magdalena Öhrn

– I år har börjat köra charter till Phuket. Idag är resenärerna väldigt beresta och man bryr sig mer och mer om hur man bor. Inte lika mycket om vart man åker.
Vings informationschef Magdalena Öhrn rekommenderar Thailand i sommar. Dels finns det massor av bra hotell och sen är maten god. Sen är shoppingen i Phuket stad och i Patong förstås väldigt bra också.  Ta mig till Thailands fina hotell!

Fritidsresor: Jet-set spotting i Grekland

bild 6

Marie Malmros

Tunisien har kommit väldigt starkt i år. Annars är den grekiska ön Kefalonien väldigt populär. Mat och arkitektur inspirerad av Italien och en jättevacker natur, säger Maire MalmrosFritidsresor.

För jet-set spotting ska man bege sig till byn Siskardo, på norra ön. Där finns det riktigt bra barer och restauranger och mycket kändisar. Boka resan till Grekland!

– Sommarens resor är redan väldigt bokade, men det finns alltid en chans att få en bra resa om man är lite flexibel, tillägger Marie Malmros. Jag är flexibel, ta mig till Tunisien.

Om du vill spara på slantarna…

…undvik att åka under högsäsongen, juli och första delen i augusti.

…köp en flygstol och boka hotell separat. Det är inte alltid det blir billigare, men det kan avra värt att kolla upp.

…priserna förändras hela tiden, så kolla in de senaste resorna varje dag.