in

8 beautyhacks som verkligen gör skillnad

beautyhackpuff

Okej, vissa av de här knepen kan verka lite tråkiga MEN de ger verkligen resultat. Det bästa av allt är att du också sparar dina pengar! Mer

 1. Se upp med hårprodukter

  Rester av balsam och stylingprodukter kan göra att du får oren hud och finnar. Även oljorna och kemikalierna i hårprodukterna kan irritera, täppa till och orsaka akne. Se till att du alltid sköljer ur balsamet ordentligt och använd ansiktsrengöringen som sista moment i duschen.

 2. Måla vingen uppåt

  eyeliners

  Självklart är det en smaksak – men om du vill att eyelinern ska ge ett piggare intryck ska du måla vingen uppåt. Följ undersidan av ögat snett uppåt så passar vingen med ögats form.

 3. Gör linjerna i ansiktet tydligare

  model

  Om du vill använda minsta möjliga mejk, fyll i dina bryn, markera dina kindben och ha rouge på kinderna – då ser du piggare och fräschare ut.

 4. Gör så mascaran håller hela dagen

  mascara ariana

  Om du vill att din favoritmascara ska hålla hela dagen och kvällen även om den inte är vattenfast, gör såhär: Applicera först din vanliga mascara för att sedan ta på ett lager med vattenfast mascara över.

 5. Glöm inte att dricka vatten

  Det är något vi hör ofta men inte är tillräckligt noga med. Om du är uttorkad är även din hy det. Tänk att du i alla fall ska få i dig cirka 6 glas vatten om dagen!

 6. Sminka dig inte när du är stressad

  rihanna

  Välj inte den vattenfasta flytande eyelinern om du har bråttom. Använd istället en mörkare ögonskugga eller en penna som du kan sudda ut precis vid fransraden. Om du har dåligt med tid är det bättre att köra på en mer naturlig look istället för en ojämn och kladdig eyeliner (om du inte har den här, förstås!).

 7. Fukta den torra mascaran

  Oftast står det 6 månaders hållbarhet på en mascara, men ibland torkar den långt innan det. Har din mascara torkat lite i tuben och du inte hinner köpa ny går det att hälla i ett par droppar linsvätska för att mjuka upp den.

 8. Massera ansiktet

  Passa på att massera när du smörjer in ditt ansikte morgon och kväll. Knåda lagom hårt, det ska inte göra ont, och arbeta igenom hela ansiktet med fingertopparna. Det ökade blodflödet gör huden pigg och rosig. Det gör att cremens vårdande ingredienser tränger in och verkar ännu bättre.