in

Här är alla nyheter på Viaplay i augusti

viaplay nyheter
The Estate /Viaplay

Letar du efter något nytt att se på Viaplay? Här är alla nyheter som kommer till streamingtjänsten i augusti! Mer

Utbud: Nya filmer, seier och dokumentärer på Viaplay i augusti

  • Halt and Catch Fire (serie) 
  • Perfect World – A Deadly Game (serie) 
  • Decision to Leave  (film)
  • A Little White Lie (film)
  • Morden i Midsomer (ny säsong) 
  • The Night Shift (ny säsong) 
  • Rädslans ögonblick (serie) 
  • The Estate (film)
  • The Originals (serie)
  • Bad Behaviour (serie)

7 augusti

Halt and Catch Fire (serie)

Halt and Catch Fire utspelar sig på 80- och 90-talet i USA. I den första säsongen får vi följa utvecklingen av en bärbar dator, där två företag konkurrerar med varandra om att göra den absolut bästa versionen. Den andra säsongen kretsar kring ett spelutvecklingsbolag. Nu kommer serien till Viaplay!

10 augusti

Perfect World – A Deadly Game (dokumentärserie)

Den här dokumentärserien handlar om en gamer som erkänner mordet på sin familj för sina internetvänner. För polisen väntar en lång kamp för att lista ut mördarens identitet. Om du letar efter något i true crime-genren är den här serien något för dig.

11 augusti

Decision to Leave (film)

I den här sydkoreanska thrillern hittas en klättrare död, och det blir polisen Haejun uppgift att ta reda på vad som egentligen har hänt. Kan offrets änka vara den skyldiga?

12 augusti

A Little White Lie (film)

I A Little White Lie blir en hantverkare förväxlad med en berömd författare. Han tar tillfället i akt och tackar ja till en litteraturfestival där han träffar massor av fans. Men kommer hans hemlighet att avslöjas?

14 augusti

Morden i Midsomer (serie)

Nu kommer en ny säsong av långköraren Morden i Midsomer till Viaplay, och som vanligt utlovas mystiska kriminal fall, spännande mordutredningar och en hel del dramatik.

15 augusti

The Night Shift (serie)

Gillar du sjukhusserier? Då är det här något för dig! I The Night Shift får vi följa läkarna som jobbar natt på San Antonio Hospital och allt vad det innebär.

16 augusti

Rädslans ögonblick (dokumentärserie)

Den här dokumentärserien undersöker hur människor reagerar när de plötsligt blir utsatta för fara. Vi får bland annat ta del av känslosamma intervjuer där personer berättar om faror de upplevt, och hur de agerade i stunden.

18 augusti

The Estate

Den här filmen handlar om systrarna Macey och Savanna som ärver ett fallfärdigt café och gör allt för att försöka rädda det. Men deras övriga släkt har helt andra planer.

20 augusti

The Originals (serie)

I The Originals får vi följa en familj som kämpar mot farliga fiender, och för att hålla sina nära och kära i säkerhet, i en övernaturlig värld.

22 augusti

Bad Behaviour (serie)

När 25-åriga Joanna Mackenzie träffar en gammal skolkamrat från tiden hon gick på ett flickinternat i vildmarken, minns hon plötsligt en hel del saker hon försökt glömma.

Är Viaplay och Viafree gratis?

Nej, Viaplay kostar och priset varierar lite beroende på vilket paket du vill ha. Om du vill prova på Viaplay går det att testa streamingtjänsten gratis i två veckor. Gratisversionen har en del av det innehållet som Viaplay har, men då får du stå ut med reklam.

Kostnad och pris: Vad kostar Viaplay och måste jag betala extra för att se sport?

Det finns tre olika paket att välja mellan för dig som funderar på att skaffa ett konto på Viaplay. För 149 kronor i månaden får du tillgång till alla serier och massor av film, och för 379 kronor i månaden får du förutom det också tillgång till sport. Om du vill ha ännu mer sport kostar det 549 kronor i månaden.

Har Viafree och Pluto TV samma innehåll som TV3 play och TV6 play?

Ja! Är du ute efter en serie som visas på TV3, TV6, TV8, TV10 eller MTV hittar du den med stor säkerhet på Viafree.