in

Vi eller aldrig får en säsong 2

vi
Bildkälla: Vi eller aldrig / SVT faksimil

I Svt:s ”Vi eller aldrig” får vi följa ett gäng krisande kärlekspar genom terapi, dejter och prövningar – allt i ett försök att rädda relationen. Nu står det klart att serien får en andra säsong. Mer

Sommaren 2021 var det dags för en ny realityserie att göra entré på SVT. I Vi eller aldrig fick vi följa sju kärlekspar som alla krisade mer eller mindre. För några var det kommunikationen som inte fungerade, för andra var det sexlivet. Men gemensamt hade de att alla tagit sig till en villa vid medelhavet i ett sista försök att rädda relationen. Med hjälp av en parterapeut, en sexterapeut och ett gäng samarbetsövningar ställdes de till slut inför ett stort beslut – är det värt att satsa på relationen eller dags att göra slut? Nu står det klart att serien får en ny säsong.

När kommer säsong 2 av Vi eller aldrig 2022?

Säsong 2 har premiär under sensommaren på SVT och kommer att spelas in i april 2022. Vi lovar att återkomma så snart vi har ett premiärdatum!

Vilka deltagare är med i Vi eller aldrig?

Vilka som kommer att delta i årets program är fortfarande inte helt bestämt – faktum är att du faktiskt fortfarande kan söka till programmet. Vill du och din partner ge kärleken en sista chans? Då kanske ni borde anmäla er!

Kommer Farao Groth vara programledare?

I förra säsongen var Farao Groth programledare, men än vet vi inte vem som kommer leda säsong 2. Vilka experter som deltagarna kommer få kärleksråd från har inte heller avslöjats, men förra året var det psykologen Björn Hedensjö och sexologen Louise Mazanti som hjälpte paren på traven.