in

Här är allt vi vet om den stora Vänner-återföreningen

Vänner reunion

Serien Vänner är en klassiker och firar i år 25-årsjubelium. Vi har alla hoppats på en comeback och nu verkar det hända. Det här vet vi hittills om specialavsnittet. Mer

Vänner började att spela in sin första säsong 1994, och 10 säsonger senare stod det klart att Vänner blivit en riktig kultserie. Fatta att Vänner firar 25 års-jubileum (hur gammal känner du dig nu?) Vi har alla väntat på att Vänner ska göra en comeback, frågan är om den dagen kommer?

här är allt vi vet om den stora vänner återföreningen

Enligt Hollywood Reporter kommer Vänner-avsnittet att släppas på den nya streamingtjänsten HBO Max. Nu pågår samtal om huvudkaraktärernas medverkan. Där Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), David Schwimmer (Ross), Jennifer Aniston (Rachel), Matthew Perry (Chandler) och Courteney Cox (Monica) har tackat ja. Även seriens två skapare David Crane och Marta Kauffman, har enligt uppgifter tackat ja till att vara med.

Men flera fans är oroliga att Jennifer Aniston inte ska hinna vara med, eftersom hon har fullt upp med att spela in The Morning Show.

Inget bonusavsnitt – förmodligen ett avsnitt om skådespelarnas liv

Men för dig som är ett hardcore Vänner-fan, finns det en risk att du blir besviken! Vi har alla hoppats på ett nytt avsnitt med våra favoritkaraktärer, där vännerna är äldre och vi får se hur karaktärernas liv ser ut flera år senare. Men ryktet säger att avsnittet inte kommer att bli ett bonusavsnitt, utan ett manusfritt avsnitt om skådespelarnas liv under och efter serien.

Hittills finns inga säkra uppgifter på när avsnittet kommer ut. Men troligtvis kommer det någon gång nästa år, när den kommande streamingtjänsten HBO max har lanserats.

Tills dess får vi se om alla säsonger på Netflix och hålla tummarna på att det nya avsnittet håller måttet!Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på fler avsnitt här!