in

Nu återförenas Vänner-gänget – se trailern till Friends: The Reunion här

vänner 1

Snart är det äntligen dags för Vänner-gänget att återförenas, och nu står det klart att avsnittet även gästas en hel del välkända namn. Mer

Det har gått några år sedan den tionde och sista säsongen av Vänner visades, men i början av 2020 meddelade HBO att en återförening är på gång. Inspelningen av Friends: The Reunion, som skulle haft premiär redan förra året, sköts fram på grund av pandemin. Men den som väntar på något gott! Nu har vi äntligen fått ett premiärdatum och förutom originalgänget gästas specialavsnittet av en hel del välkända namn.

När har Friends: The Reunion premiär?

Den 27 maj kommer avsnittet kunna ses på både HBO Max och HBO Nordic. Det var tidigare oklart om avsnittet bara skulle släppas på HBO Max (som ännu inte kommit till Sverige). Men nu har HBO Nordic själva bekräftat att vi också kommer få se det, tack och lov!

Se trailer till Friends: The Reunion här

Avsnittet gästas av välkända namn

Hela originalgänget kommer att vara med i avsnittet, alltså Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer. Men för dig som är ett hardcore Vänner-fan, finns det en risk att du blir besviken. Vi kommer nämligen inte få se hur karaktärernas liv ser ut flera år senare, utan skådespelarna kommer att vara sig själva.

– Jag kommer vara David. Vi har inget manus och vi kommer inte vara i karaktär, säger han.

Däremot avslöjar han att det kommer komma en del i återföreningen som hittills är hemlig, där skådespelarna kommer ”läsa upp någonting”. Vad detta kan röra sig om återstår att se. Vad däremot vet är att avsnittet kommer gästas av en hel del välkända namn, bland andra David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Lady Gaga, och Reese Witherspoon.

Av: Frida Olheden och Hedda Ottestam