in

Test: Hur mycket kan du om Hunger Games?

hungerspelen2

Har du hört att det kommer en ny Hunger Games-film? Vi är såå taggade! Här kommer allt vi vet hittills! Dessutom testar vi hur mycket du kan om de tidigare succéfilmerna. Mer

Fläta håret och ta fram pilbågen, för nu kommer en ny Hunger Games-film! En prequel till Hunger Games är igång och den kommer att baseras på boken Balladen om sångfåglar och ormar (The Ballad of Songbirds and Snakes) som är skriven av Suzanne Collins. Boken utspelar sig 64 år innan trilogin om Hungerspelen och vars fokus ligger på Coriolanus Snow, som spelades av Donald Sutherland i trilogin, och hans liv innan han blev ensamhärskare över Panem. Boken följer honom som artonåring under ”de mörka dagarna”, tiden efter att ett förödande krig ägt rum. Boken kom ut i maj 2020.

När kommer nya Hunger Games-filmen?

Filmregisören Francis Lawrence, som regisserat The Hunger Games: Catching Fire och både del ett och två av The Hunger Games: Mockingjay, ska nu även regissera den nya filmen enligt Entertainment Weekly. På grund av coronaviruset har inspelningen dock skjutits upp och vi vet inte när filmen kommer ännu. Men vi tror att den är värd väntan, under tiden kan du passa på att prova dina kunskaper med vårt test!

Test: Hur mycket vet du om Hunger Games?

Vad kan du egentligen om Hungerspelen och skådisarna bakom? Gör vårt test och se hur stort fan du är! May the odds be ever in your favor!