in

3 frågor vi får svar på i nya säsongen av The Kardashians

The Kardashians
Bildkälla: The Kardashians /Pressbild

Vad hände egentligen mellan Kim Kardashian och Pete Davidson? Och vad handlar konflikten med Kourtney om? Det är några av frågorna som vi hoppas få svar på i den nya säsongen av The Kardashians. Mer

Den andra säsongen av The Kardashians lämnade oss med en hel del frågetecken – och mycket har hänt sedan den visades. Nu är säsong tre äntligen här och vi listar några saker vi hoppas få svar på!

1. Vad hände mellan Kim och Pete?

I förra säsongen var Kim Kardashian och Pete Davidson upp över öronen förälskade i varandra, men förhållandet blev inte långvarigt. Trogna fans har full koll på att det tagit slut mellan paret, men vad hände egentligen? I trailern får vi en liten skymt av vad vi har att vänta – du hittar den längre ner i artikeln.

2. Vad pågår mellan Kim och Kourtney?

Att förhållandet mellan Kim och hennes syster Kourtney till och från har varit frostigt är ingen nyhet. I trailern till den nya säsongen avslöjas att Kourtney tycker att Kim använde hennes bröllop som en affärsmöjlighet. Enligt ett pressmeddelande från Disney plus kommer den nya säsongen ge svar på vad som ligger bakom syskonfejden.

3. Hur mår Khloe Kardashian?

De senaste månaderna har det spekulerats om Khloe Kardashians hälsoproblem, och enligt samma pressmeddelande kommer vi får reda på vad som pågått den senaste tiden.

Du hittar trailer till The Kardashians säsong 3 här

När har The Kardashians säsong 3 premiär på Disney plus?

Den nya säsongen har premiär den 25 maj 2023, och det släpps ett nytt avsnitt varje torsdag.

Kan man se serien på Netflix eller HBO Max?

Serien släpps i första hand på amerikanska streamingtjänsten Hulu, och i Sverige är det Disney plus som gäller. Däremot kan du se den tidigare realityserien, Keeping up with the Kardashians, på Netflix.