in

Då har säsong 4 av The Handmaid’s Tale premiär

handmaids tale säsong 4 1
Bildkälla: The Handmaid's tale

Den som väntar på något gott! Nu har vi ett premiärdatum för säsong fyra av The Handmaid’s Tale – och av trailern att döma väntar en hel del drama. Mer

När har säsong 4 av av The Handmaid’s Tale premiär på HBO?

Praise be! Nu står det klart att säsong fyra av The Handmaid’s Tale har premiär den 29 april på HBO. Tanken var egentligen att säsongen skulle visas på streamingtjänsten redan hösten 2020, men på grund av ni-vet-vad blev inspelningen av serien uppskjuten. Som plåster på såren släpps de tre första avsnitten på samma gång. Hur lyxigt?

Så hur kommer det gå för Gilead? Och kommer June, som spelas av Elisabeth Moss, att överleva? Du som är ett äkta The Handmaid’s Tale-fan minns kanske att förra säsongen slutade med att June låg skottskadad i skogen. Detta efter att ha lyckats hjälpa några av Gileads barn att fly till USA. Kommer hon återhämta sig och blir rebellernas ledare i kampen mot de onda krafterna i Gilead? Och kommer hon lyckas? Det återstår att se!

Se trailer till säsong 4 av The Handmaid’s Tale här

Seriens handling baseras på en bok! Här kan du köpa den

Visste du att serien är baserad på en bok, skriven av Margaret Atwood? Dessutom finns det en uppföljare som utspelar sig 15 år efter det att den första boken slutar. Här kan du köpa böckerna!

Första boken: Tjänarinnans berättelse

handmaids tale säsong 4

Det är främst första säsongen av serien som är baserad på boken Tjänarinnans berättelse från 1985. Läs mer och köp här.

Uppföljaren: Gileads döttrar

the handmaids tale bok

I uppföljaren Gileads döttrar, som utspelar sig flera år efter första boken, får vi följa Junes döttrar. Läs mer och köp här.