in

The Handmaid’s tale får en femte säsong – här är allt vi vet

handmaids tale säsong 4 1
Bildkälla: The Handmaid's tale

För dig som sett klart den fjärde säsongen av The Handmaid’s tale har vi glada nyheter – det blir inte seriens sista. Nu står det nämligen klart att serien får en femte säsong. Mer

När kommer säsong 5 av The Handmaid’s Tale ut?

Blessed be the fruit! The Handmaid’s Tale får en femte säsong. Om man ska tro manusförfattaren Bruce Miller kommer det även komma fler säsonger efter den femte, men än så länge är det inte bekräftat. Om han själv får bestämma vill han dock fortsätta med serien så länge han får, och det låter ju lovande! Säsong 5 väntas komma ut under år 2022, men ännu är ingenting bekräftat förutom att det faktiskt blir en femte säsong.

Se vad skådisarna har att säga om den femte säsongen här:

När har säsong 4 av av The Handmaid’s Tale premiär på HBO?

Säsong fyra hade premiär den 29 april på HBO. Tanken var egentligen att säsongen skulle visas på streamingtjänsten redan hösten 2020, men på grund av ni-vet-vad blev inspelningen av serien uppskjuten. Nyligen sändes det sista avsnittet av säsongen, så för dig som inte har sätt det än – vad väntar du på?

Se trailer till säsong 4 av The Handmaid’s Tale här

Seriens handling baseras på en bok! Här kan du köpa den

Visste du att serien är baserad på en bok, skriven av Margaret Atwood? Dessutom finns det en uppföljare som utspelar sig 15 år efter det att den första boken slutar. Här kan du köpa böckerna!

  • Första boken: Tjänarinnans berättelse: Det är främst första säsongen av serien som är baserad på boken Tjänarinnans berättelse från 1985.
  • Uppföljaren: Gileads döttrar: I uppföljaren Gileads döttrar, som utspelar sig flera år efter första boken, får vi följa Junes döttrar.

Av: Hedda Ottestam och Frida Olheden

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.