in

Snart ser vi Lady Gaga i filmen om Gucci-mordet

Lady Gaga i ny filmroll

Har du precis som vi sett filmen A Star Is Born lite för många gånger? Då har vi goda nyheter till dig! Stjärnan har en ny roll i filmen om Gucci-mordet. MerNyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här!

Skriver hon på ny musik eller planerar hon nya häftiga outfits? Vi vill alltid veta Gagas framtidsplaner – och nu får vi äntligen det! Stjärnan har en roll i den kommande filmen om modefamiljen Gucci.

Filmen handlar om mordet på Maurizio Gucci, barnbarn till Gucci-grundaren Guccio Gucci. Gaga kommer spela Maurizios ex-fru, Patrizia Reggiani, som dömdes för mordet på honom. Deadline rapporterar att Ridley Scott kommer att regissera filmen och nyheten togs först upp av People.

Maurizio dödas av en inhyrd yrkesmördare på trappan till sitt kontor i Milano. Hans exfru Patrizia anklagas och döms till arton års fängelse för att ha anlagt mordet (hon släpptes fri år 2016). Den långa konflikten mellan Maurizio och Patrizia grundar sig i att han lämnade henne efter tolv år som gifta. Paret har även två barn ihop och mordet sker tio år efter skilsmässan. Patrizia fick namnet ”svarta änkan” av pressen och trots att hon öppet hotade med att mörda sin ex-man efter separationen nekar hon till brott. Deras två barn har alltid tagit hennes parti.

Filmmanuset kommer baseras på boken ”The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed”. Enligt Hollywood Reporter var Angelina Jolie tänkt till rollen som Patrizia. Jag vet inte vad ni tycker, men jag är i alla fall överlycklig att Gaga fick rollen!

Detta är Gagas nästa stora roll efter A Star Is Born där hennes skådespelartalang ledde till en Oscarsnominering. Gaga har minst sagt haft ett hektiskt år, och det ser inte ut att ändras under 2020. Vid sidan av filmduken har Gaga nyligen lanserat ett nytt sminkmärke, rapporterar Hellogiggles.

När filmen har premiär är ännu inte officiellt – men vi väntar med spänning!