in

Efter Normal people – nu blir Sally Rooneys debutroman tv-serie

conversation with friends
Bildkälla: Normal people

Gillade du tv-serien Normal people? Då kommer Conversation with friends, baserad på Sally Rooneys första bok, definitivt vara en serie för dig. Nu står det klart att Girls-stjärnan Jemima Kirke spelar en av rollerna. Mer

Efter succén med Normal people blir nu ännu en Sally Rooney-roman tv-serie. Nämligen Samtal med vänner, eller Conversation with friends som den heter på engelska. Boken är Sally Rooneys debutroman och handlar om två kvinnor, Frances och Bobbi. De har tidigare varit ihop men är nu bästa vänner, och på många sätt är de också varandras motpoler. Under en poesikväll träffar de Melissa och hennes man Nick. En kort tid därefter inleder Frances en affär med Nick vilket leder till en hel del drama och turbulens.

Vilka skådespelare kommer vi få se i serien?

Så vilka skådespelare kommer vi få se i Conversation with friends? I rollen som Melissa hittar vi ingen mindre än Girls-skådespelerskan Jemima Kirke, Sasha Lane kommer att spela Bobbi och i rollen som Frances hittar vi Alison Oliver. Joe Alwyn kommer att spela Nick.

När har Conversation with friends premiär?

Det exakta premiärdatumet för Conversation with friends är ännu oklart men serien kommer spelas in i Dublin och Belfast i år och premiären kommer gå av stapeln någon gång under 2022. Vi håller er uppdaterade!

Hur många avsnitt kommer visas av serien?

Totalt kommer serien bestå av tolv halvtimmeslånga avsnitt. Om det blir fler säsonger återstår att se.

Finns det en trailer till Conversation with friends?

Ännu finns det ingen trailer till serien, men om du fortfarande inte har sett serien Normal people kan du se trailern nedan. Kanske ger den en hint av vad som komma skall?