in

Quiz: Vem är du i Too Hot to Handle?

Too Hot to Handle Quiz
Bild: Netflix

Too Hot to Handle är den senaste realityserien på Netflix som vi inte kan få nog av. Kommer det ett nytt avsnitt? Vem är du mest lik? Och vad gör deltagarna idag? Alla svar får du här! Mer

Precis som med Love is Blind och The Circle har Netflix lyckats fånga vår uppmärksamhet med ännu ett realityprogram. Too Hot to Handle är Netflix senaste realityserie som skamlöst går att se klart på en kväll. Är den pinsamt cringe-y? Japp, men väldigt underhållande. Perfekt när man behöver stänga av hjärnan för en stund.

Vad handlar Too Hot to Handle om?

Ett gäng singlar från runt om i världen träffas på en lyxig retreat i Mexiko med inställningen att festa loss och göra precis vad de vill, inte ont anande om vad deras resa egentligen ska innebära. Deltagarna möts av den virtuella assistenten Lana som har koll på allt som händer i huset och som ger deltagarna regler som de måste följa: att helt avstå från sexuell kontakt.

Quiz: Vem är du i Too Hot to Handle?
Bild: Netflix

Meningen med dejtingprogrammet är att deltagarna ska bygga meningsfulla relationer med varandra – helt utan att vara fysiska. Om de klarar av utmaningen vinner de 100 000 dollar, men för varje intimt ögonblick dras pengar bort från prissumman. Serien kom ut på streamingtjänsten 17 april och alla åtta avsnitt ligger ute.

Kommer det fler avsnitt av Too hot to handle?

Fredagen den 8 maj släpper Netflix ett reunion-avsnitt där deltagarna från programmet kommer att mötas igen. Avsnittet kommer att heta Extra Hot: The Reunion.

Quiz: Vem är du i Too Hot to Handle?

Är du mest lik Francesca? Harry? Eller kanske Chloe? Ta reda på det med vårt test!

Hur gick det för Rhonda, David och resten av deltagarna efter programmet?

Vilka gjorde slut? Vilka håller fortfarande kontakten? Och vilka är fortfarande tillsammans? Alla frågetecken reds ut här: