in

Då har Pörni säsong 4 premiär

Pörni säsong 4
Bildkälla: Pörni /Netflix

Den norska tittarsuccén är snart tillbaka med en ny säsong. Här är allt vi vet! Mer

I den norska dramakomedin Pörni får vi följa Pernille (som alltså kallas Pörni) och alla hennes livsutmaningar. Hon sörjer sin systers bortgång, försöker tillgodose sina barns behov samtidigt som hon har en exmake som inte är helt enkel att ha att göra med. Redan nu finns säsong 1 till 3 på Netflix – och snart kan vi se fram emot ännu fler säsonger.

– Mottagandet på de första tre säsongerna av Pörni har varit över förväntan positivt och jag är glad att de kommande säsongerna nu kommer att visas på Netflix. Jag hoppas att Pörni-fans kommer att fortsätta att titta och att serien kanske också attraherar en ny publik som kommer att fascineras av Pörnis relaterbara och stundtals kaotiska liv med ibland pinsamma stunder, säger Henriette Steenstrup som både är manusförfattare och spelar huvudrollen, i ett pressmeddelande.

Pörni säsong 3 Viaplay

När har Pörni säsong 4 premiär på Netflix?

I den fjärde säsongen har det gått två år sedan handlingen i säsong 3. Pörni har en ny relation och lever ett relativt stabilt liv. Men när hennes ex Bjørnar flyttar tillbaka till Oslo och tar över Yngvars gamla chefstjänst förändras allt. Kommer Pörni och Bjørnar kunna vara kollegor och vänner, med tanke på allt de varit med om? Det återstår att se! Den fjärde säsongen har premiär sommaren 2024. Vi lovar att uppdatera er så snart vi vet mer!

Finns det en trailer?

Japp! Nu hittar den här nedan.

När kommer säsong 5?

Redan nu står det klart att serien får ytterligare en säsong, men än så länge vet vi inte när den kommer ha premiär.

Var kan man streama Pörni?

Tidigare har du kunnat se Pörni på SVT och Viaplay, men nu är det alltså Netflix som gäller framöver. Om serien kommer till någon annan streamingtjänst återstår att se!

Hur många avsnitt finns det av serien?

Säsong 1, 2 och 3 består av 6 avsnitt var och de är ungefär 30 minuter långa. Vi gissar att samma kommer gälla för de nya säsongerna!

Rollista: Vilka skådespelare är med i Pörni?

Här är några skådespelare som medverkar i serien:

  • Henriette Steenstrup
  • Vivild Falk Berg
  • Ebba Jacobsen Öberg
  • Jan Gunnar Røise
  • Nils Ole Oftebro

Artikel av: Johanna Blomberg och Frida Olheden