in

Allt vi vet om Pörni säsong 3

Pörni Viaplay
Bildkälla: Pörni/Viaplay

Den andra säsongen av den norska succéserien Pörni har precis haft premiär. Längtar du redan efter en tredje säsong? Här är allt vi vet. Mer

När kommer säsong 3 av Pörni?

Redan efter den första säsongen avslöjade produktionen att två säsonger till skulle spelas in. Men exakt när den tredje säsongen har premiär återstår att se, vi lovar att hålla er uppdaterade.

Vad handlar säsong 1 och 2 om?

Serien handlar om Pernille, som kallas Pörni, och spelas av Henriette Steenstrup (som även är seriens skapare). Vi får hänga med i alla delar av hennes liv – uppfostra barnen, starta ett nytt kärleksliv och ta hand om sjuka familjemedlemmar.

I den andra säsongen ställs Pörni inför nya utmaningar och problem. Hur hanterar man sin systers bortgång och hur mycket får man lägga sig i att ens exman skaffar nya barn? Samtidigt har hon sina döttrar att ta hand om och någonstans här emellan ska hon även försöka lista ut vem hon själv är och vill vara.

Var kan man streama Pörni?

Den norska serien Pörni finns att se på Viaplay, och redan nu kan du se de två första säsongerna.

Hur många avsnitt finns det av serien?

Säsong 1 och 2 består av 6 avsnitt var och de är ungefär 30 minuter långa.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.