in

Only Murders in the Building får en till säsong – då har den premiär

only murders in the building
Bildkälla: Only Murders in the Building

Nu är det bekräftat att det blir en säsong 4 av Only Murders in the Building med Selena Gomez. Här är allt vi vet om premiären! Mer

Disneys komedi-thriller Only Murders in the Building, med den udda trion bestående av Steve Martin, Selena Gomez och Martin Short, har snabbt blivit en stor succé. I serien får vi följa tre hyresgäster i en lägenhetsbyggnad i New York som startar en podcast om ett mord som begåtts i deras bostad. Samma dag som tredje säsongsavslutningen hade premiär avslöjade Hulu att serien kommer tillbaka för en fjärde säsong.

Rollista: Vilka skådespelare är med i Only Murders in the Building säsong 4?

Steve Martin, Selena Gomez och Martin Short spelar Charles, Mabel och Oliver i serien. Under de tidigare säsongerna har vi fått se en hel del kändisar som gästspelat, som till exempel:

  • Cara Delavingne
  • Tina Fey
  • Amy Shumer
  • Shirley MacLaine
  • Paul Rudd

I den tredje säsongen tillkom fler skådespelare och vi fick se ingen mindre än Meryl Streep i en roll. Även Jesse Williams, som vi är vana att se i Grey’s Anatomy, medverkade i säsong tre. Hur den kompletta rollistan för säsong fyra ser ut återstår att se!

När har den nya säsongen premiär?

Än så länge vet vi inte när säsong fyra har premiär, men det finns spekulationer kring att premiären kan vara sommaren 2024. Vi lovar att uppdatera er när vi vet ett datum!

Finns det en trailer?

Nej, någon officiell trailer har inte kommit ännu, men nedan är trailern för säsong tre.

Se Only Murders in the Building i Sverige: Finns den på Netflix och Disney Plus?

Serien finns tyvärr inte på Netflix, så vill man se den i Sverige är det Disney plus som gäller.

Vad hände i säsong 3 av Only Murders in the Buildning?

Obs! Varning för spoilers!

I säsong tre av Only Murders in the Building får vi se när Oliver Putman gör sin comebackshow på Broadway, tillsammans med den framstående skådespelaren Ben Glenroy, spelad av Paul Rudd. Under misstänkta omständigheter dör han på scenen, men återuppstår igen. Stjärnan kan dock inte undgå att dö två gånger på samma kväll och trion står återigen inför ett fall att lösa, där det kommer fram att Cliff Demeo puttade ner Ben till hans död.

I säsongavslutningen ser vi hur Cliff försöker begå självmord för att undvika fängelse, men han blir senare arresterad. Säsong tre lämnar oss med en cliffhanger när Sazz Pataki, spelad av Jane Lynch, blir skjuten i bröstet. Hur kommer vår trio att lösa detta i nästa säsong?

only murders in the building säsong 4
Bildkälla: Only Murders in the Building

Hur många avsnitt kommer säsong 4 att innehålla?

Eftersom de tre tidigare säsongerna består av tio avsnitt vardera, förväntar vi oss att den kommande säsongen också kommer bestå av tio avsnitt.

Skriven av: Elvira Reer och Sara Åstrand