in

Nu kommer uppföljaren till succéfilmen ”Till alla killar jag har gillat”

p s I still love you
Källa: Netflix Faksimil

Som vi har väntat på uppföljaren till filmen ”Till alla killar jag har gillat”. Nu är trailern äntligen här. Kan vi ana lite kärlekstrassel? Mer

Netflix-filmen med orginaltiteln ”To All The Boys I’ve Loved Before” blev snabbt en succé, och nu kommer uppföljaren ”To All The Boys P.S. I Still Love You”. Vi är peppade till tusen och vill veta allt om hur det går för våra turturduvor!

Tänk om alla du någonsin varit lite kär i fick reda på hur du kände för dem … mardröm! Det är precis det som händer Lara Jean Coveys i första filmen, där fem kärleksbrev skickas ut till hennes tidigare älsklingar. Men minns ni till vilka de skickades? En av killarna som får brevet är John Ambrose McClaren, som vi ser i sista scenen.

John Ambroce byts ut i nya filmen.
Här är John Ambrose McClaren i första filmen.

John Ambrose spelas av skådespelaren Jordan Burtchett men i uppföljaren ser vi istället Jordan Fisher i rollen.

Nu är trailern för filmen till alla killar jag gillat 2 här.
Här ser vi Jordan Fisher i rollen som den nya John Ambrose McClaren.

I den nya trailern kan vi se hur Peter Kavinsky (som spelas av Noah Centineo) och Lara Jean Coveys (som spelas av Lana Condor) lovar att aldrig krossa varandras hjärtan. Men kommer Lara Jean att hålla sitt löfte till Peter? Vem hade inte blivit kär i den nya charmiga John?

När är premiären för ”To All The Boys P.S. I Still Love You”?

Hollywood Reporter skriver att filmen har premiär den 12 februari 2020 och kommer att visas på Netflix. Perfekt tajming inför alla hjärtans dag!

Se trailern till ”To All The Boys P.S. I Still Love You”