in

Här är alla serier som försvinner från Netflix 2023

Namnlost 2 5
Bildkälla: Netflix

Här hittar du hela listan med populära (och mindre populära) serier som kommer försvinna från Netflix i år. Mer

Även om det ständigt kommer ut nyheter på Netflix, finns det också serier som avslutas eller plockas bort. Vissa serier får möjligheten att avslutas ordentligt med en sista säsong, vissa flyttas över till andra streamingtjänster och andra läggs helt enkelt ner utan avslut. Nedan kan du läsa om alla serier som inte längre kommer gå att se på Netflix 2023.

Lista: Alla serier som försvinner från Netflix 2023

Här hittar du hela listan, och nedan kan du läsa mer om varför serierna inte längre kommer vara kvar på Netflix.

 • Young Wallander
 • 1989
 • Bling Empire och Bling Empire: New York
 • The Chair
 • Dead End: Paranormal Park
 • Inside Job
 • Freeridge
 • Ridley Jones
 • Sex/Life
 • Uncoupled
 • Hot Skull
 • Big Mouth
 • Human Resources
 • Rebelde – vägen till toppen
 • Smiley

Young Wallander

Young Wallander handlar om den unga polisen Wallanders liv, och utspelar sig innan de populära filmerna. Första säsongen hade premiär 2020 och serien fick en andra säsong som hade premiär i 2022. Men i mars detta året fick vi reda på att det inte kommer en tredje säsong.

Bildkälla: Netflix

1989

Serien 1989 handlar om en grupp europeiska migranter som vill starta ett nytt liv i New York, men deras resa dit förvandlas till en mardröm. Den första säsongen hade premiär på Netflix i november 2022, och var från början planerad att få tre säsonger, men redan i januari 2023 meddelades det på seriens Instagram, att den inte får en fortsättning.

netflix2
Bildkälla: Netflix

Bling Empire och Bling Empire: New York

I realityserien får vi följa några personer med asiatiska rötter, som bor i Los Angeles och lever ett riktigt lyxliv. Efter tre säsonger meddelades det i april 2023, att realityserien Bling Empire och spinoffen Bling Empire: New York inte kommer att få några fler säsonger. 

netflix3
Bildkälla Netflix

The Chair

The Chair, med Sandra Oh, hade premiär i somras, men några månader senare meddelades det att den inte kommer att förnyas efter den första säsongen. Serien är ett komedidrama, som handlar om en professor som blir den första kvinnan att leda engelska-avdelningen på universitetet hon jobbar på.

Dead End: Paranormal Park

Dead End: Paranormal Park, fick två säsonger innan det i januari 2023 meddelades att det inte kommer en försättning. I den tecknade serien får vi följa Barney och Norma när de upptäcker den paranormala världen som finns på nöjesparken de precis börjat jobba på.

netflix2 1
Bildkälla: Netflix

Inside Job

I den tecknade serien Inside job, får vi följa ett team som jobbar på en av de organisationer som kontrollerar deras värld – där konspirationsteorier är verkliga. Serien hade premiär under 2021. Första säsongen delades upp i två delar och den andra delen hade premiär 2022, men i januari i år meddelades det att serien inte kommer få en andra säsong.

netflix3 1
Bildkälla: Netflix

Freeridge

Serien Freeridge är en spinoff på On My Block, där vi får följa fyra vänner som försöker upphäva en olycksförbannelse. Serien hade premiär i februari detta året men det har redan meddelats att serien inte kommer få en fortsättning.

Bildkälla: Netflix

Ridley Jones

Barnserien Ridley Jones avslutas efter den femte säsongen. Serien handlar om en liten flicka som bor på ett magiskt museum, och enligt seriens skapare avslutas serien efter att en karaktär kom ut som ickebinär – vilket gjorde många föräldrar upprörda.

netflix5 1
Bildkälla: Netflix

Sex/Life

I serien Sex/Life får vi följa Billie, som har lite av en medelålderskris. Serien hade premiär 2021 och fick en andra säsong förra året, men kommer inte få någon tredje säsong.

netflix6
Bildkälla: Netflix

Uncoupled

I serien Uncoupled får vi följa Michael, som spelas av Neil Patrick Harris, som blivit dumpad av sin kille och är singel för första gången på 17 år. Serien försvinner från Netflix efter en säsong, men har istället blivit upplockad av Showtime som planerar att göra en andra säsong som börjar filmas i maj 2023.

HotSkull

Hotskull hade premiär i december förra året, men redan nu står det klart att det inte kommer någon fortsättning efter första säsongen. Den turkiska science fiction-serien handlar om en lingvist som är immun mot den epidemi som sprider sig i deras värld.

netflix8
Bildkälla: Netflix

Big Mouth

Bigmouth handlar om några vänner som genomgår puberteten, och alla besvär som kommer med den. Den tecknade serien är Netflix längst gående originalserie och det har nu meddelats att serien avslutas efter den åttonde säsongen.

netflix9
Bildkälla: Netflix

Human Resources

Human Resources är en spinoff till Big Mouth och utspelar sig från monstrens värld och perspektiv, när de sköter sitt arbete och tar hand om sina mänskliga klienters behov. Serien hade premiär 2022 och dess andra säsong kommer bli seriens sista.

netflix 10 1
Bildkälla: Netflix

Rebelde – vägen till toppen

Rebelde är reboot på den mexikanska serien från 2004, och som utspelar sig 16 år efter originalserien. Serien hade premiär 2022, då både första och andra säsongen kom ut. Men det har nu meddelats att serien inte kommer få en tredje säsong.

netflix11
Bildkälla: Netflix

Smiley

Serien Smiley hade premiär förra året och handlar om Alex som precis har blivit dumpad och baseras på Guillem Cluas teaterpjäs med samma namn. Seriens första säsong hade premiär i december 2022.

netflix12
Bildkälla: Netflix

Källa: MovieZine