in

Så ser du nya säsongen av ”Morden i Helsingör” redan nu

Morden i Helsingör på TV4
Bildkälla: Morden i Helsingör /TV4

Mystiska kriminalfall blandat med sommaridyll! Om det här låter som något för dig får du inte missa nya säsongen av ”Morden i Helsingör”. Mer

Morden i Helsingör är ett danskt kriminaldrama som kretsar kring polisen Dan Sommerdahl. Vid sin sida har han sin bäste vän och kollega, Flemming, och tillsammans löser de mord i ett somrigt Helsingör. Vi får följa dem både i jobbet och i deras komplicerade privatliv. Snart kommer en ny säsong!

När har Morden i Helsingör säsong 5 premiär?

Den femte säsongen har premiär den 21 juli på TV4 och TV4 Play.

Så ser du den femte säsongen redan nu

Kan du inte vänta ända till juli? Då finns det faktiskt ett sätt att se säsongen redan nu – nämligen på danska TV2 play. Tjänsten är dock till för de som bor inom Danmarks gränser, men det finns sätt att kringgå dettta.

Det du behöver för att kunna se Morden i Helsingör (serien heter Sommerdahl på danska), eller andra saker som är blockade för den geografiska plats du befinner dig på, är ett VPN (virtuellt privat nätverk). Det används för att skapa en säker koppling mellan din dator och den plats på nätet som du vill besöka. Dessutom kan en VPN-tjänst kryptera den information som skickas från din dator, och därmed syns det inte från vilken geografisk plats du försöker se serien.

När du väljer VPN-tjänst är det viktigt att du noga undersöker vad det är du köper – googla varningar, betyg och så vidare! Ibland sägs det att VPN-tjänster skulle vara olagliga, men så är inte fallet. Däremot kan det bryta mot användarvillkor på streamingtjänsten, och i så fall riskerar man bli avstängd från tjänsten, så kolla upp det innan!

Finns det en trailer?

Än så länge finns det ingen trailer till nya säsongen, men nedan hittar du en trailer till tidigare säsong.

Vilka skådespelare medverkar i serien?

Här är några skådisar som medverkar i Morden i Helsingör:

  • Lotte Andersen i rollen som Hanegaard
  • Peter Mygind i rollen som Dan Sommerdahl
  • André Babikian i rollen som Flemming Torp
  • Laura Drasbæk i rollen som Marianne Sommerdahl
  • Laura Kjær i rollen som Laura Sommerdahl
  • Peter Gantzler i rollen som Svend