in

Love is blind kommer till Sverige

Love is Blind Netflix
Bildkälla: Pressbild Netflix

Är du också besatt av dejtingprogrammet Love is blind? Snart kommer det i svensk tappning! Mer

Nu kommer en svensk version av det populära dejtingprogrammet Love is blind! Realityserien kommer från början från USA och går ut på att singlar som vill hitta kärleken väljer någon de vill gifta sig med –utan att ha träffat personen tidigare. Deltagarna i programmet dejtar med en vägg emellan sig, och får träffa varandra först när de bestämt sig för att gifta sig.

– Love is Blind är ett ikoniskt och unikt format som har kommit att bli ett av världens mest populära dejtingprogram. Vi är så glada att ta programmet till Sverige som Netflix första realityserie på marknaden, och ser fram emot den spännande jakten på kärlek, säger Jenny Stjernströmer Björk, chef för nordiskt innehåll på Netflix, i ett pressmeddelande.

När har Love is blind premiär på Netflix i Sverige?

Netflix meddelar att castingprocessen till den svenska versionen av programmet är i fullgång! Love is blind: Sverige produceras av Mastiff och inspelningen är planerad att starta under 2023.

– Vi är otroligt stolta och glada över att få producera ett av världens bästa dejtingprogram tillsammans med Netflix. Love is Blind fångar attraktionens – och till slut kärlekens – magi på ett unikt, roligt, överraskande och fängslande sätt, säger Matilda Snöwall, vd på Mastiff.

Vi lovar att uppdatera er så snart vi har ett premiärdatum!

Love is Blind: Sverige
Love is Blind säsong 3 / Netflix

Vill du söka till Love is blind: Sverige?

Är du singel och mellan 25 och 45 år kan du redan nu söka till programmet. Gör det här.

Se trailer till Love is blind säsong 3 här:

Den amerikanska upplagan av programmet är inne på sin tredje säsong, som hade premiär i oktober 2022. Love is Blind har adapterats utanför USA, senast i Brasilien där den andra säsongen har premiär senare i år.

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.