in

Industry får en tredje säsong

industry
Industry-gänget. Bildkälla: HBO

Vi kommer få se mer av gänget på Pierpoint & Co! Nu står det klart att Industry får en tredje säsong – här är allt vi vet om den. Mer

HBO-serien Industry utspelar sig i London, på kontoret för den fiktiva internationella banken Pierpoint & Co. Under den första säsongen introducerades tittarna för en grupp nyexaminerade bankirer som vill lyckas i en bransch med hög konkurrens. I den andra säsongen får banken en ny ledning som hotar hela Pierpoint & Co:s existens – och det blir tydligt att bara de starka kommer att överleva. Nu står det klart att serien får en tredje säsong.

– Industry nådde nya höjder under säsong två, och befäste sin status som en livlig hit med beroendeframkallande historieberättande, komplexa karaktärer, ett rasande tempo och skarpa observationer om modern arbetsplatsdynamik, säger Kathleen McCaffrey från HBO Max till Variety och fortsätter:

– Vi kunde inte vara mer exalterade över att fortsätta vår resa in i säsong tre.

När har Industry säsong 3 premiär på HBO Max?

Första säsongen av serien hade premiär på HBO Max 2020, men den andra säsongen kom inte förrän två år senare på grund av pandemin. Förhoppningsvis dröjer det inte lika lång tid innan säsong tre kommer, och vi lovar att hålla er uppdaterade så snart vi har ett premiärdatum.

industry2
Myha’la Herrold som Harper och Marisa Abela i rollen som Yasmin. Bildkälla: HBO Max

Rollista: Vilka skådespelare är med i Industry säsong 3?

Serien kretsar kring karaktärer som Harper, Yasmin, Robert och Eric. I den tredje säsongen kan vi förvänta oss att se en majoritet av rollerna igen. Här är några som medverkar i serien:

  • Myha’la Herrold i rollen som Harper Stern
  • Marisa Abela i rollen som Yasmin Kara-Hanani
  • Harry Lawtey i rollen som Robert Spearing
  • David Jonsson i rollen som Gus Sackey
  • Ken Leung i rollen som Eric Tao
  • Conor MacNeill i rollen som Kenny Kilbane
  • Sagar Radia i rollen som Rishi Ramdani
  • Caoilfhionn Dunne i rollen som Jackie Walsh

Finns det en trailer?

Det finns ingen trailer till säsong tre ännu, men om du fortfarande inte har sett säsong två hittar du trailern till den här nedan.

När hade säsong 2 premiär i Sverige?

Säsong två hade premiär den 1 augusti 2022 på HBO Max.